tecrübeli cevaplar aranıyorrr

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Selamlar kızlar.
İnternette aramadığım şey kalmadı size danışmaya karar verdim artık.
Martın 30-31 inde eşimle birlikte olduk, geri çekildi içime boşalmadı. daha sonra benim kafam bulandı hamile kalırsam diye adet olmama da 2 hafta vardı yaklaşık. içim içimi yedi resmen. hamilelik belirtileri baka baka ya bu da var evett bu da var diye diye hamile olucam sonunda. Neyse 15inde adet olmam gerekiyor. 13ünde kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım olmadı bugün hala aynı sadece günlük ped le duruyorum. Adet olamıyrum bir türlü. psikolojim mi bozuldu yoksa yerleşme falan diyorlar. Ne önerirsiniz test yaptırayım mı?

15 nisanda adet olman gerekiyordu olmadın değil mi? idrar testi yap, varsa çıkacaktır. en garantisi kan testidir, git kan ver mutlaka. çünkü adet gecikmesi+k.rengi lekelenme hamileliğe işaret olabilir. hayırlısı olsun.

adet oldum sandım ama günlerdir kahverengi lekelenme yaşıyorum

adet oldum sandım ama günlerdir kahverengi lekelenme yaşıyorum
ben yerlesme kanamasi yasadim yanliz benim 1 saat surdu surmedi 7 8 damla kahverengi leke geldi bitti tamda regl zamanimda.
idrarda dene derim ben supheli kaldim

ben yerlesme kanamasi yasadim yanliz benim 1 saat surdu surmedi 7 8 damla kahverengi leke geldi bitti tamda regl zamanimda.
idrarda dene derim ben supheli kaldim

Ben de baya şüphedeyim. ama yerleşme kanaması olsa 3 gün sürer mi? adet mi olamıyorum ne oluyor off kafam karıştı

sürebilir idrar testi al bir koşu. ama geri çekilmeyle hamile kalma ihtimalide az ama bak teste için rahatlar. o zaman da değilsen kesin adet olursun

Psikolojik de olabilir, en doğrusu rahatlamak için test yapın. Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…