Peki gebeliği daha öğrenmeden varmıydı belirtiHanımlar selam . 6 haftalik gebeyim. Geçen hafta vajinal usg ile kalp sesini duyduk çok şükür. Fakat hiç bir belirtim yok . Nadiren mide yanması yaşıyorum ama hamile değilken de olurdu bu . Geçen hafta gogus hassasiyeti vardı bu hafta o da kalmadı. 10 gün sonra randevum var ama herhangi bir sıkıntı var mı siye düşünmeye başladım bir anda belirtiler kesilince . Sık idrara cikma veya agri sizi hiç bir belirtim kalmadı geçen hafta hafif kasik agrisi gogus hassasiyeti vs vardı. Sizce neden böyle olur
Belirti olması şart değil ki.Bilen veya yaşayan varsa yorum alabilirim
Benim tam tersi yoktu bnde 2 gün sonra 6 hafta Olcam midem aşırı bulanıyor karnım nedense baya büyüdü gazım var sagsola yatamıyorum acaba eziyom mu diye çok panik oldum içe 10 gün sonra gel dediHanımlar selam . 6 haftalik gebeyim. Geçen hafta vajinal usg ile kalp sesini duyduk çok şükür. Fakat hiç bir belirtim yok . Nadiren mide yanması yaşıyorum ama hamile değilken de olurdu bu . Geçen hafta gogus hassasiyeti vardı bu hafta o da kalmadı. 10 gün sonra randevum var ama herhangi bir sıkıntı var mı siye düşünmeye başladım bir anda belirtiler kesilince . Sık idrara cikma veya agri sizi hiç bir belirtim kalmadı geçen hafta hafif kasik agrisi gogus hassasiyeti vs vardı. Sizce neden böyle olur
Nesagsola yatamıyorum acaba eziyom mu diye çok panik oldum
Ben çok erken öğrendim adet günüme 6 gün vardı o yüzden belirtileri hep biliyordum . Geçen hafta gogus agrisi ve kasik agrisi vardı bu hafta o belirtiler kayboldu.Peki gebeliği daha öğrenmeden varmıydı belirti
Konu geçen hafta olup bu hafta belirtilerin kaybolması aslındaHerkeste belirti olacak diye bişey yok haftada erken ilerleyen dönemlerde olursa olur olmayabilir de çok normal bu strese girmeyin
Herkeste belirti olmaz. Belirtiler de 9 ay sürmez. Dönem dönem değişebilir. Mesela benim mide bulantılarım 3. aydan sonra kesilmişti.Konu geçen hafta olup bu hafta belirtilerin kaybolması aslında