• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrubeli birilerini arıyorummmmm....

sahinbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
46
7
98
İzmir
32 haftalık hamileyim beyaz bi akıntım var doktor tek kullanımlık monurol verdi kullandım ama geçmedi neden olur böle bişi yaşayan varmı?:2:

Mixovul mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yanma şikayetim var

Benim de yanma vardı tuvaletten çıkamıyodum bir damla bir damla ölmüştüm acıdan. monurol o gece bayağı rahatlattı beni ama bi de antibiyotik verdi yanında, azosilin miydi (adından tam emin değilim) verdi geçti 4 -5 güne. dr, bu kadar az su içmeyi nasıl başardın demişti, ondan olmuş yani, o günden beri korkudan ikide bir su içiyorum. o zamandan beri de olmadı çok şükür. idrar testinde lökosit falan mı çıktı?

Benim de yanma vardı tuvaletten çıkamıyodum bir damla bir damla ölmüştüm acıdan. monurol o gece bayağı rahatlattı beni ama bi de antibiyotik verdi yanında, azosilin miydi (adından tam emin değilim) verdi geçti 4 -5 güne. dr, bu kadar az su içmeyi nasıl başardın demişti, ondan olmuş yani, o günden beri korkudan ikide bir su içiyorum. o zamandan beri de olmadı çok şükür. idrar testinde lökosit falan mı çıktı?

okadar yanmam yokya hafif var antibiyotiğe gerek duymadı :(

Back