tecrübeli bayanlar lütfen yardım

nurnur34

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
55
37
merhaba ben gecen ay adet gecikmesinden dr. gittim ilac verdi ve adet gordum 3.gunu hormon testi istedi yaptirdim degerlerim cok yuksek cikti (fsh lh) dr. sasirdi boyle olmasi imkansiz yumurtaliklarin temiz bu deger dogruysa tedaviyle hamile kalabilirsin dedi benden 5. gun yine kan alindi cok sukur hersey normaldi dr. 3. gun nasil olmussa senin hormanlarda sikinti olmus dedi klomen verdi 5 gun kullandim simdi goguslerim bacaklarim belim kasigim agriyo ve cok uyuyorum acikmamda cabasi bu klomen den dolayi olabilirmi hamile oldugumu zannetmiyorum cunku en son adet bittikten 1 gun snra ilski yasadim yumurtlama doneminde hic denemedim

Tabiki yumurtlama dönemi önemli ama tıpta korunmasız her ilişkide gebelik riski olduğu belirtiliyor. Neden olmasın derim. adetin geciktiğinde bi kan testi yaptırırsın tekrar cnm

Tabiki yumurtlama dönemi önemli ama tıpta korunmasız her ilişkide gebelik riski olduğu belirtiliyor. Neden olmasın derim. adetin geciktiğinde bi kan testi yaptırırsın tekrar cnm
dr. gittim yumurtalarm catliyormua o yuzden kasiklarim agriyormus bugun catlatma ignesi oldum ins. bu ay hamile kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…