Tecrübeli bayanlar fikir verir misiniz?

serapm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
299
0
arkadaşlar nişanlıyım ve nişanlım ile yavaş yavaş bazı şeyler alıyoruz.çamaşır ve bulaşık makinamızı aldık ve renk olarak gri istedim çünkü mutfağım ankastre olacağı için diğerleride aynı olsun istedim.ancak bazı kişiler herne kadar parmak izi bırakmayanda olsa çok iz kaldığını söylüyorlar.
bir 2.side buzdolabı alacağız yeni çıkan no-frost bölümü altta mı yoksa üstte mi daha iyi olur bir türlü karar veremedim.kullanan bayanlar varsa lütfen bilgi almak istiyorum.

bence kesinlikle no frost üstte olmalı ayrıca benim bütün beyaz eşyalrımda gri hiç iz bırakmıyo hepsi beko tavsiye ederim :))

canım grileri bilmem ama inoxların kullanımı zor. Bende nişanlıyım beyaz eşyalarımı inox aldım fırınım ankastre olduğu için uyumlu olsun dedim. Ama kullanan arkadaşlarım memnun değiller. su damlası bile kireç izi yapıyor. Bide temizlemeside zormuş malzemeleri özel . Buzdolabı konusunda bende çok kararsız kaldım ve topic de açmıştım kk da belki denk gelmiştir ama buzluğu aşağıda olanlardan almadım. Riske giremedim açıkcası bildiğimden şaşmayım dedim. Bence uyum konusunda herhangi bi takıntın yoksa beyaz al yada inox değilde gri alabilirsin ama yok ille hepsi birbirini tamamlasın diyosan inox al ve şuan moda olan inox. Birde tavsiye olarak söylüyorum eğer ankastre ocağı almadıysan üstü cam gibi olanlardan al hem kullanımı kolay olur rahat temizlersin hemde en azından su izini belli etmez.

benim dondurucum buzdolabimin altinda,kullanislimi dersen bence kullanisli icine dunya kadar sey sigiyor dondurucu kismina,ust kismi cok buyuk degil bu yuzden,ust kisimda zorlaniyorum,bide yurtdisinda turkiyedeki gibi kocaman dolaplar yok belki ustu bana ondan kucuk geliyor olailir,bide burda hic ustte dondurucu olan dolap yok,eger ustude buyukse bence altta dondurucu olanini tercih et derim,uc cekmeceli oluyor,ustte olanlarda cekmece varmi bilmiyorum,ben evlendikten sonra turkiyede cokk seyler degismis:))))))))

dondurucu daha az kullanılır
bu nedenle eğilmemek adına dondurucusu altta olanlar daha kullanışlı gibi..

canım benım evımın resımlerıne bak ıstersen dolabımı bulasık makınemı fırıınımı ve mıkrodalgamı gorursun ınox hepsı ve ben cok memnunum cok guzzel bı sılınce parıl parıl ayrıca buzdolabımda derın dondurucusu altta ve ondanda cok memnunum 2 cekmecelı alt kısmı ıstedıgın ngıbı yerlestır cok rahat oluyıo ıyıkı boyle almısım dıyorum kullanırken

Parmak izi bırakmayan inoxlar var. Ben iki yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.
Buzdolabım da gardrop tipi ve çok kullanışlı.
Eğer iyi bir şey istiyorsanız Samsung buzdolaplarına bir bakın.

ama eğer dondurucuda çocuk kilidi yoksa çocuklar biraz büyüdlermi çok açıp kapatıp karıştırırlar benden sölemesi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…