• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli bayanlar bir yardımda bana hamile miyim?

guldur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
69
0
36
Ankara
mrb benim son adet tarihim 17 nisandı.halen adet görmedim.bu arada mide bulantısı hafif baş dönmesi adet olacakmışım gibi hafif sancı kasıklarımda batma şeklinde ağrılar oluyor..17 mayısta test yaptım negatif 18 inde sabah yine negatif.dün gece yatmadan önce wc de tuvalet kağıdıyla sildiğimde akıntının içinde pembemsi ber sıvı geldi sabaha kadar bişey yoktu ancak sabah en son evden çıkarken tekrar girdim tuvalete ve yine silmiyle azcık pembe akıntı geldi..sizce bu ne olabilir tekrar test yapmamdım bir hafta geçsin istiyorm.daha öncede düşük yapkıştım o nedenle çok korkuyorum.gece o pembeliği gördükten sonra kalbim öyle hızlı çarptı ki sabaha kadar uyuyumadım sürekli o aklıma geliyorda sabah kalkcam kanamaya dönüşmüş olur mu diye.ne kadar kötü bir psikoloji .benzer durumları yaşayanlar oldu mu acaba?bu neden kaynaklanıyor sizce?

yerlesme kanaması olabilir bence hemen bi kan testi yaptır insallah allahım gönlüne göre versin hayırlısı olsun:1:

yerlesme kanaması olabilir bence hemen bi kan testi yaptır insallah allahım gönlüne göre versin hayırlısı olsun:1:

teşekkür ederim cevabın için.ama bulunduğum ilçede kan testi yapılmıyor ile gitmem lazım oda en erken haftaya.hafta sonu tekrar idrar testi yaparım olmazsa bakalım hayırlısı.

teşekkür ederim cevabın için.ama bulunduğum ilçede kan testi yapılmıyor ile gitmem lazım oda en erken haftaya.hafta sonu tekrar idrar testi yaparım olmazsa bakalım hayırlısı.

anladım canım hayırlısı olsun bakalım insallah hamilesindir ve darısı basımıza:)

Back