Tecrübeli Bayanlar Bakabılır mi?

Hayır gıtmedım tam anlamıyla duzensız kısma gırmıyor zaten ben atıyorum 28 ınde oldum bırdahakı ay 28 ınde deılde 1 ınde oluyoru gıbı dusunun yanı adet duzensızlıgınde sıkıntı yaratacak durumlar mesela 2 ayda 1 olursunuz vsvs ben her ay oluyorum sadece 5 gün gecıkır genelde bazende gunu gunune olurum, korunma yontemıne gelınce 7 aylık evlıyız ama hıc basıma gelmedı neden korunmadık eşin prezarvatıfe guvenmıyo benım hap içmemı hıc ıstemıyor yanı çocuk yapmak ıcın çaba sarfetmedık ama neden boyle oldu bu sefer anlamadım bır ay ıcınde 2 kere olmusum bıdaha olmadım goguslerde hassasiyet var olacakmısım gıbı ama mıgde bulantm falan hıc yok

Benimde adet döngüm sizinki gibi. Hiç atladığı olmadı ama doktor pko teşhisi koydu. Bence sizinde görünmenizde fayda var.

Eşinizin prezervatife güvenmeyip geri çekilme yöntemine güvenmesi de ayrı bir enteresanmış. Bu şekilde istemeden hamile kalan insan sayısı oldukça yüksek. Bence bebek düşünmüyorsanız korunma kısmını yeniden bir gözden geçirin.

Gebelik olduğunu düşünmüyorum ama eğer doğurgan bir yapınız varsa %50 ihtimal hamile de olabilirsiniz. Bir ay içerisinde iki kere olduğunuzdan döngünüz şaşmış bu yüzden de regl olmamışta olabilirsiniz.

Bence en kısa zamanda bir doktora başvurun.

bu arada şu an hamile değilsen ve yaza düşünüyorsanız şimdiden jinekoloğa git muayene ol folik asite de başla

X