- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
Merhabalar; ben bırsey danışmak ıstıyorum çünkü işin içinden cıkamadım zaten haftasonu oldugu için testte alamadım dün yada nasılsa bırsey yoktur dıye dusundugum için beklemeyı tecıh ettım.
Şimdi arkadaslar;benım adetlerım genelde duzensız mesela 35 günde bır oluyorum bazende 1 2 gün oynuyor sadece arasında..şöyle sıralayacak olursam;
28 ocakta adet oldum
2 martta adet oldum (yanı ıkısı arasında 2 gün gecıkme olmuş adetımde)
27 martta tekrar oldum(hayatımda ilk kez bır ay ıcınde ıkı kere oldum)
Ve su an 27 marttan ıtıbaren adet olmadım hamıle kalma rıskım varmı sızce yoksa beklemelımıyım??Bu arada çocuk düşünmüyoruz ama doğal yolla korunuyoruz geri çekılme yontemıyle nolur cevap verın
Hayır gıtmedım tam anlamıyla duzensız kısma gırmıyor zaten ben atıyorum 28 ınde oldum bırdahakı ay 28 ınde deılde 1 ınde oluyoru gıbı dusunun yanı adet duzensızlıgınde sıkıntı yaratacak durumlar mesela 2 ayda 1 olursunuz vsvs ben her ay oluyorum sadece 5 gün gecıkır genelde bazende gunu gunune olurum, korunma yontemıne gelınce 7 aylık evlıyız ama hıc basıma gelmedı neden korunmadık eşin prezarvatıfe guvenmıyo benım hap içmemı hıc ıstemıyor yanı çocuk yapmak ıcın çaba sarfetmedık ama neden boyle oldu bu sefer anlamadım bır ay ıcınde 2 kere olmusum bıdaha olmadım goguslerde hassasiyet var olacakmısım gıbı ama mıgde bulantm falan hıc yokÖncelikle geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bebek istemiyorsanız farklı yöntemler bulun.
Sonrasında hamile kalmak oldukça zor bir şey. Siz yumurtlamamdöneminde olacaksınız, hatta yumurtanız döllenmeye hazır olacak falan filan. Bir de geri çekilme yöntemi kullanıyorsanız bu durumda bir kaza yaşamış olmalısınız. Öyle bir şeyden de bahsetmemişsiniz. Zor ihtimal gibi duruyor.
Ancak bu kadar düzensiz bir döngüyle, hiç uğraşmadan hamile kaldıysanız mucize olarak adlandırabiliriz bu durumu. Düzensiz döngünüzün sebebini bilşyor musunuz, doktora gittiniz mi bu konuyla ilgili?
inşallah ya dua et benım ıcın:)Ben olsun istıyorum zaten esımde olursa olur dedı sevınecek oda sadece bır zamanlamamız vardı ona uymamıs oluruz eger hamıleysem hayırlısı tabıkıdoğal yol diye bi korunma yöntemi yok
hamilesin büyük ihtimal hayırlı olsun
Hayır gıtmedım tam anlamıyla duzensız kısma gırmıyor zaten ben atıyorum 28 ınde oldum bırdahakı ay 28 ınde deılde 1 ınde oluyoru gıbı dusunun yanı adet duzensızlıgınde sıkıntı yaratacak durumlar mesela 2 ayda 1 olursunuz vsvs ben her ay oluyorum sadece 5 gün gecıkır genelde bazende gunu gunune olurum, korunma yontemıne gelınce 7 aylık evlıyız ama hıc basıma gelmedı neden korunmadık eşin prezarvatıfe guvenmıyo benım hap içmemı hıc ıstemıyor yanı çocuk yapmak ıcın çaba sarfetmedık ama neden boyle oldu bu sefer anlamadım bır ay ıcınde 2 kere olmusum bıdaha olmadım goguslerde hassasiyet var olacakmısım gıbı ama mıgde bulantm falan hıc yok
Bu yuzden yapmak ıstemıyorum yıne uzulucem adet gecıkmesı hava sartları vsvs diye kendımı avutucamKan testinizi yaptirin sonuclar kk lab. Cikar birazdan :)
%50 hamilesin tebrikler :)
Hayır gıtmedım tam anlamıyla duzensız kısma gırmıyor zaten ben atıyorum 28 ınde oldum bırdahakı ay 28 ınde deılde 1 ınde oluyoru gıbı dusunun yanı adet duzensızlıgınde sıkıntı yaratacak durumlar mesela 2 ayda 1 olursunuz vsvs ben her ay oluyorum sadece 5 gün gecıkır genelde bazende gunu gunune olurum, korunma yontemıne gelınce 7 aylık evlıyız ama hıc basıma gelmedı neden korunmadık eşin prezarvatıfe guvenmıyo benım hap içmemı hıc ıstemıyor yanı çocuk yapmak ıcın çaba sarfetmedık ama neden boyle oldu bu sefer anlamadım bır ay ıcınde 2 kere olmusum bıdaha olmadım goguslerde hassasiyet var olacakmısım gıbı ama mıgde bulantm falan hıc yok
Haklısınız herhalde o olursa olur dıye dusundu:)Prezervatife güvenmeyip geri çekilmeye mi güveniyor eşiniz? Enteresan...
Bir kan testi yaptırmanız iyi olacak sanırım bu durumda.
Yok onunda hatası degıl bence o olursa olur dıye dusundu hep ama bır yanıda zamanı var gıbı baktı hepkondoma güvenmiyo senin hap içmeni istemiyo geri cekilmeyi mi mantıklı buluyo, negzel
Bu yuzden yapmak ıstemıyorum yıne uzulucem adet gecıkmesı hava sartları vsvs diye kendımı avutucam
Düşünmüyoruz derken olsun dıye bır caba sarfetmedık anlamında tabıkıde kazayla olmussa bıle üzülmeyız zaten bu yaz planlıyorduk yaz sonu falan sadece esım hamılelık oncesı folık asıt takvıyemı yapmam ıcın genel kontrolden gecmem ıcın yaz sonu denememızın daha dogru olacagını dusundu zaten 7 aydır bu yontemle korununca bırsey olmadı yıne olmaz dıye dusundu sanırımÇocuk düşünmüyoruz demişsin şimdi üzülücem diyosun anlamadım ki
Bu yuzden yapmak ıstemıyorum yıne uzulucem adet gecıkmesı hava sartları vsvs diye kendımı avutucam
HAZIRIZ zaten sadece plan yaz sonuydu ama 2 ay 3 ay once olmus farketmez burada heryaptıgım acıklamayı nasıl olumsuz yorumluyorsunuzolursa olur bana çok özensiz geliyo maddi manevi hazır olunmalı bebeğe böyle salla pati olmamalı
HAZIRIZ zaten sadece plan yaz sonuydu ama 2 ay 3 ay once olmus farketmez burada heryaptıgım acıklamayı nasıl olumsuz yorumluyorsunuz
olabılır tabıkıde su an takvımde 9 gün gecmısŞimdi benim bildiğim bir ayın 28inde oluyorsanız öbür ayın 28inde olmazsınız zaten. 28 günlük bir döngü bu. Aylar yeri geliyor 30 yeri geliyor 31 çekiyor. Yani ben misal bu Cuma olduysam diğer reglim tam 4 hafta sonraki cumaya denk geliyor. Ayın belirli tarihlerine değil. En fazla da 1-2 gün oynar. Onda da stres falan etkili olabilir.