Tecrübeli bayanlar acil bir bakar mısınız ???

ecrinnisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
257
139
33
Mrb. 3-5 dk sonucunda çıkan test sonucu? Ben negatif görüyorum sizce ??? Bı de bekleme süresi kısa mı daha uzun mu olmalıydı testi fotoyu çektikten sonra hemen attım. Ama kafama takıldı size sorma
IMG_20170809_195116.jpg
k istedim.simdiden tesekkurler

not: normalde 22 haziran regl tarihim. 20 temmuzda kahverengi lekelenmeler oldu. adetim başladı diye düşündüm. ancak kanamam olmadı sadece lekelenme oluyor cok az. 24 temmuz iki gün önce de hafif pembesi kahverengimsi lekelenmelerim oldu. ama yine kanama yok. aşırı yorgunluk, gögüslerde dolgunluk. bel bacak ağrıları var. belden aşağım tutmuyor gibi bugun mesela. bu testide dün akşam yaptım çok beklemedm mi acaba düşünüyorum. 3 dk falan bekledi sanrım. daha uzun beklemesi gerekir miyddi?( bu arada kızlar çocuk düşünmüyoruz şu an. rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlat nasip eylesin inşallah. sadece tüm bu belirtiler olunca şüphelendim size de sormak istedim:((

Eklentiler

• IMG_20170809_195037.jpg
    IMG_20170809_195037.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20170809_195007.jpg
    IMG_20170809_195007.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Negatif, Allah gönlünüze göre nasip etsin.
Kaç gün gecikti adetiniz?

Negatif, Allah gönlünüze göre nasip etsin.
Kaç gün gecikti adetiniz?
canım normalde 22 haziran regl tarihim. 20 temmuzda kahverengi lekelenmeler oldu. adetim başladı diye düşündüm. ancak kanamam olmadı sadece lekelenme oluyr cok az. 24 temmuz iki gün önce de hafif pembesi kahverengimsi lekelenmelerim oldu. ama yine kanama yok. aşırı yorgunluk, gögüslerde dolgunluk. bel bacak ağrıları. belden aşağım tutmuyor gibi bugun mesela. bu testide dün akşam yaptım çok beklemedm mi acaba düşünüyorum. 3 dk falan bekledi sanrım. daha uzun beklemesi gerekir miyddi?

canım normalde 22 haziran regl tarihim. 20 temmuzda kahverengi lekelenmeler oldu. adetim başladı diye düşündüm. ancak kanamam olmadı sadece lekelenme oluyr cok az. 24 temmuz iki gün önce de hafif pembesi kahverengimsi lekelenmelerim oldu. ama yine kanama yok. aşırı yorgunluk, gögüslerde dolgunluk. bel bacak ağrıları. belden aşağım tutmuyor gibi bugun mesela. bu testide dün akşam yaptım çok beklemedm mi acaba düşünüyorum. 3 dk falan bekledi sanrım. daha uzun beklemesi gerekir miyddi?
Eğer pozitif olsaydı 5 gün gecikmede anında sonuç çıkardı.
Muhtemelen mevsimsel düzensizlik yaşıyorsunuz.
Tab, bu şekilde devam ederse ihmal etmeyim dr. görünün.

Eğer pozitif olsaydı 5 gün gecikmede anında sonuç çıkardı.
Muhtemelen mevsimsel düzensizlik yaşıyorsunuz.
Tab, bu şekilde devam ederse ihmal etmeyim dr. görünün.
cok tsk ederm canım . allah razı olsun. su an zatn çocuk düşünmüyoruz. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin herkese insallah.:KK36:

Back