- 13 Aralık 2015
- 7
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi Desingdidi
Yeni üyeyim sürekli takip ettiğim bi yer burası. Samimi buldugum için burada paylaşmak istedim. 3 yıldır bir ilişkim var. Ayrılmalı barismali karışık biraz. Evlilik yolundayiz ailesi bir an önce gelip isteme taraftarı fakat benim çok endişelerim var. 28 yaşındayım. Erkek arkadaşımın ailesi çok baskıcı ve yobaz son ayrılığımizinda bunda etkisi büyük. Korkuyorum ailesi yüzünden erkek arkadaşımdan soguyacagim. Annemin beni yetiştirme tarzindan tutunda giydiğim bluzun kol boyuna giydiğim pantolonun bilek boyuna kadar laf ettiler bana. Erkek arkadaşım önceleri benim kapanmami da istedi ama sonra ayrılınca kendisi barışmak istedi kapanma razıyım diyerek. Ama ben halen korkuyorum oturacagimiz ev mevzusu var ve ben her iki tarafa da mesafeli oturma taraftarıyım. Ama erkek arkadaşım bu konuda da bigün tamam deyip sonrası kiviriyor. Babası yatalak hasta felçli elbetteki kimse annesini babasını bırakmasın annesi bakıyor üstelik evli abisiyle altliustlu müstakil evlerinde oturuyorlar. Bende kirada oturacagim ona dahi aradan sadece yol geçiyor yolun karşısini tutun diyorlar. Ailesiyle çok mutsuz kavga hir gür bana bunları anlatıp beni niye bunlarla burun buruna getirmeyi mantıklı buluyor anlamıyorum. Sizce bu işin olumlu yönü var mı fikirlerinizi paylaşır mısınız benle?