• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli arkadaşlarım bir bakarmısınız?

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
kızlar merhaba.

geçen ayın 24. adet oldum ve 5 inden sonra korunmayı bıraktık 13 gün önce şiddetli kasık ağrısından acile gittim negatifti.

2 gün önce idrar testi ile öğrendim dün doktor ultrasonla baktı önce kese gözükmüyor henüz çok yeni birde kan testi yapalım dedi.

bu sabah aldım sonucu 408 değerim. normal mi kızlar?

doktor 2 hafta sonra gel yine ultrasona bakalım dedi.
daha çok yeni dedi tekrar.

hala bel ve kasık ağrım var ve kızlar kese için erkenmi...

ne olur bilgilerinizi esirgemeyin...

kızlar merhaba.

geçen ayın 24. adet oldum ve 5 inden sonra korunmayı bıraktık 13 gün önce şiddetli kasık ağrısından acile gittim negatifti.

2 gün önce idrar testi ile öğrendim dün doktor ultrasonla baktı önce kese gözükmüyor henüz çok yeni birde kan testi yapalım dedi.

bu sabah aldım sonucu 408 değerim. normal mi kızlar?

doktor 2 hafta sonra gel yine ultrasona bakalım dedi.
daha çok yeni dedi tekrar.

hala bel ve kasık ağrım var ve kızlar kese için erkenmi...

ne olur bilgilerinizi esirgemeyin...

Canım hayırlı olsunnnnn :nazar: Rabbim tamamına erdirsin inşallah... Arkadaşımın da dediği gibi daha erken.. Kese görünmez... Ben 5+2 de görmüştüm kesemi 6+2 de de kalp atışını dinlemiştik... Hep güzel haberlerini al kuzunun canım.. Tekrar tebrik ederim...

Evet erken daha :KK66: degerin de gayet normal. 5-6 haftada kese gorunur, 7-8gbi de kalp atisi duyulur.
Saglikla kucagina al insallah bebegini :)
Allah bin kere razı olsun. 13 gün önce çıkmamıştı şimdi çıktı nasıl sevindim anlatamam.
çok iyisin çok teşekkür ederimmmmm :)
Canım hayırlı olsunnnnn :nazar: Rabbim tamamına erdirsin inşallah... Arkadaşımın da dediği gibi daha erken.. Kese görünmez... Ben 5+2 de görmüştüm kesemi 6+2 de de kalp atışını dinlemiştik... Hep güzel haberlerini al kuzunun canım.. Tekrar tebrik ederim...

canım benim çok teşekkür ederimmmmm Allah razı olsun sende sağ sağlim al yavrunu kucağına....

içimi rahatlattınız çok sağolun :)

KIZLAR BİRDE AĞRILARIM NORMALMİ?

BEBEK KAÇ HAFTALIK ONU DA BİLMİYORUM Kİ

Canimm nasilsinn:) goremiyodum ne zamandr senii. Az kalmis artik nasil bebisin isim dusundun mu ;)

Allah bin kere razı olsun. 13 gün önce çıkmakaaı şimdi çıktı nasıl sevindim anlatamam.

canım benim çok teşekkür ederimmmmm Allah razı olsun sende sağ sağlim al yavrunu kucağına....

Bebegin 5haftaya yakin adet tarihine gore.
Adet agrisi benzeri agrilar olabilir.
Dayanilmayacak kadar yogun degilse sorun yok

Allah bin kere razı olsun. 13 gün önce çıkmamıştı şimdi çıktı nasıl sevindim anlatamam.

Teşekkür ederim canım... Şiddetli değildir eminim... Bir lekelenmen felan da yoksa bişi yoktur meraklanma..

Canimm nasilsinn:) goremiyodum ne zamandr senii. Az kalmis artik nasil bebisin isim dusundun mu :KK66:

Ay canım ya.. Sen de her buraya girişimde hep aklımdasın... Seni kader arkadaşı olarak görüyorum ya o yüzdden :KK19: valla 15 günde iki kere şiddetli mide ve sırt ağrısıyla acillerdeyim canım bişi de çıkmıyor tahlillerde.. Bakalım onun dışında sıkıntım yok bin şükür... Bebeğim iyi, Ama günler sanki hiç geçmiyor ya.. Çok özlüyorum biran önce kollarımda olsa diyorum :rolleyes: İsim olarak da valla değiştirmezsek Umut Aras düşünüyoruz canım.. Senin meleğin nasıl??

Bebegin 5haftaya yakin adet tarihine gore.
Adet agrisi benzeri agrilar olabilir.
Dayanilmayacak kadar yogun degilse sorun yok

yok dayanılmayacak kadar değil adet ağrısı gibi :)

13 gün önce neden çıkmadı acaba ? doktor çok erken dedi. Allah'ım bebeğimin kesesini görüp kalp atışınıda duysam başka ne isterim :)

kızlar çok soruyorum ama bilgisizim kusura bakmayın :(

Teşekkür ederim canım... Şiddetli değildir eminim... Bir lekelenmen felan da yoksa bişi yoktur meraklanma..

Ay canım ya.. Sen de her buraya girişimde hep aklımdasın... Seni kader arkadaşı olarak görüyorum ya o yüzdden :KK19: valla 15 günde iki kere şiddetli mide ve sırt ağrısıyla acillerdeyim canım bişi de çıkmıyor tahlillerde.. Bakalım onun dışında sıkıntım yok bin şükür... Bebeğim iyi, Ama günler sanki hiç geçmiyor ya.. Çok özlüyorum biran önce kollarımda olsa diyorum :rolleyes: İsim olarak da valla değiştirmezsek Umut Aras düşünüyoruz canım.. Senin meleğin nasıl??

çok şükür lekelenme yok , Allah'ım yavrularımızı bize bağışlasın.

kızlar 15 gün sonraya randevu aldım şimdi doktordan. iyidir süresi dimi :)

Teşekkür ederim canım... Şiddetli değildir eminim... Bir lekelenmen felan a bişi yoktur meraklanma..

Bebisin yaramazligidir son zamanlarda

zorluyolar biraz:)
İsmi cok guzelmis bu arada,saglikla kucagina gelsin insallah:KK66:
Benim oglusum da iyi, bol bol yoruyo beni ama harika biseyy. 69gunluk olduk bugunn:KK76:

13 gün önce neden çıkmadı acaba ? doktor çok erken dedi. Allah'ım bebeğimin kesesini görüp kalp atışınıda duysam başka ne isterim :)

kızlar çok soruyorum ama bilgisizim kusura bakmayın :KK43:

İyi canim buyuk ihtimal kalp atisini da duyarsin;)

kızlar çok soruyorum ama bilgisizim kusura bakmayın :KK43:

O zamana inşallah keseyi de bebeği de kalbini de görür doktor... Kuzunu yesinler.. Güzel haber al inşallah hep...

Bebisin yaramazligidir son zamanlarda

zorluyolar biraz:)
İsmi cok guzelmis bu arada,saglikla kucagina gelsin insallah:KK66:
Benim oglusum da iyi, bol bol yoruyo beni ama harika biseyy. 69gunluk olduk bugunn:KK76:

Amin canım teşekkür ederim inşallah... Anam maşallah zaman ne çabuk geçmiş kızzz... Rabbim sağlık huzur versin hep kuzun inşallah.. Aşırı hevesleniyorum ayy inşallah o günlerim yakın..

O zamana inşallah keseyi de bebeği de kalbini de görür doktor... Kuzunu yesinler.. Güzel haber al inşallah hep...

Amin canım teşekkür ederim inşallah... Anam maşallah zaman ne çabuk geçmiş kızzz... Rabbim sağlık huzur versin hep kuzun inşallah.. Aşırı hevesleniyorum ayy inşallah o günlerim yakın..
İnsallah canim cok az kalmis senin de melegini koklamana ;)

canımmmmmmm ne iyisin ne güzel insansınnnn amin cümlemiz iyi haberler alalım...

minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Yüce Allah'ım aminnnnn...

birazdan dua okucam hepinize edeceğim :)

canımmmmmmm ne iyisin ne güzel insansınnnn amin cümlemiz iyi haberler alalım...

minik yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Yüce Allah'ım aminnnnn...

birazdan dua okucam hepinize edeceğim :)

Yüreğine sağlık canım... Valla benim de her duamda bebek isteyen kadın var.. Rabbim bu güzel duygudan hiçbir kadını mahrum bırakmasın inşallah.... Artık tatlı şikayetlerin başlar midem bulanıyor ondan bundan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum vs. :KK48: Tabi bunların hepsi sana karnındaki minik yavrunu hatırlattığı için katlanabiliyorsun.. Güzel günler hep senle olsun hadi bakalım her şey yolunda gitsin inşallah...

Yüreğine sağlık canım... Valla benim de her duamda bebek isteyen kadın var.. Rabbim bu güzel duygudan hiçbir kadını mahrum bırakmasın inşallah.... Artık tatlı şikayetlerin başlar midem bulanıyor ondan bundan tiksiniyorum yemek yiyemiyorum vs. :KK48: Tabi bunların hepsi sana karnındaki minik yavrunu hatırlattığı için katlanabiliyorsun.. Güzel günler hep senle olsun hadi bakalım her şey yolunda gitsin inşallah...

olsunnnnnnnn razıyımmm yeter ki bebeğimmm iyi olsun canım o şimdiden deli gibi seviyorum onu :)

evet bu duygu bambaşkaymış , bende hep dua ederim herkese...

senin yavrun bizimkilerin büyüğü olacak ellerinden öperiz artık :KK70:

olsunnnnnnnn razıyımmm yeter ki bebeğimmm iyi olsun canım o şimdiden deli gibi seviyorum onu :)

evet bu duygu bambaşkaymış , bende hep dua ederim herkese...

senin yavrun bizimkilerin büyüğü olacak ellerinden öperiz artık :KK70:

Evet.. İnsanda ilk öğrendiği günden itibaren platonik bir aşk başlıyor zaten sanırım... Nasıl bir aşksa muhteşem :KK68:

İnşallah ablası sağlıkla bir de doğurabilirsem inşallah biz de sizi yanaklarınızdan öperiz :KK48::KK46::nazar:

Evet.. İnsanda ilk öğrendiği günden itibaren platonik bir aşk başlıyor zaten sanırım... Nasıl bir aşksa muhteşem :KK68:

İnşallah ablası sağlıkla bir de doğurabilirsem inşallah biz de sizi yanaklarınızdan öperiz :KK48::KK46::nazar:

sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ın izni ile kuzunuuuu canımm benimmmm:KK36::KK36::KK36:

ayy bal olur onlar şimdi ballllllll :KK72::KK72::KK8::KK8:

Back