- 6 Mayıs 2020
- 475
- 490
- 53
- Konu Sahibi Cesmicihannn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlerim bu şekilde arkadaşlar. FSH çok mu yüksek sizce. Düşürmek için ne yapılabilir?
çok yüksek değil ama gebelik için dengede tutulmalı mutlaka...Çok değil ama yarısı kadar olsa çok daha iyi olur. Doktorunuz ilaç verecektir. Ben kür mür olaylarını pek sevmiyorum. Ama ben de birini etiketleyeyim o sever de bilir de. Sana önerisi olacaktır.Bal0ncuk
TeşekkürlerÇok değil ama yarısı kadar olsa çok daha iyi olur. Doktorunuz ilaç verecektir. Ben kür mür olaylarını pek sevmiyorum. Ama ben de birini etiketleyeyim o sever de bilir de. Sana önerisi olacaktır.Bal0ncuk
Doktor Erken menopoz gibi bir şey dedi şok oldum. Bir kaç aydık burayı takip ediyordum. Daha kötü değerler gördüğüm için niye bu kadar olumsuz konuştu diye çok üzüldüm. Teşekkür ederim yorumlar içinçok yüksek değil ama gebelik için dengede tutulmalı mutlaka...
hormonlar için küre sıcak bakmayanlardanım bende :) çünkü gebelik düşünüldüğünde ciddi oluyor.. bazı kişilerde kürler ters tepebiliyor
ama hayıt otu çayının hiç bir zararı yok.. hormonları düzenliyor onu tüketebilirsiniz
Benim adetin 2. Günüydü normal yaptımam gereken zamanda yaptırmıştım tahliliBenim FSH degerimde bu şekilde. Tahlili yapan doktor adetin sonuna doğru bu değer artar normal dedi. Ama farklı bir doktor sınırda tekrar bir tahlil yapalım dedi ama henüz gitmedim.
Ben de 3. günü yaptırdım ama normal dedi. Tabi kendi ağzımla sordum bu değer yüksek değil mi diye. Tekrar farklı bir yerde yaptıracağım sanırım düşürmek için ilaç verirlerBenim adetin 2. Günüydü normal yaptımam gereken zamanda yaptırmıştım tahlili
Bende başka bir doktora görüneceğim. Ne kadar farklı iki doktor yorumu size normal deniliyor bana erken menopozBen de 3. günü yaptırdım ama normal dedi. Tabi kendi ağzımla sordum bu değer yüksek değil mi diye. Tekrar farklı bir yerde yaptıracağım sanırım düşürmek için ilaç verirler
Bana alttan ultrasonla bakıldı ona da normal denildi. Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım bunları şuan acaba normal mi diye düşünüyorum regl olunca direkt gidip kan testi yaptıracağımBende başka bir doktora görüneceğim. Ne kadar farklı iki doktor yorumu size normal deniliyor bana erken menopoz![]()
Bende özel bir hastanede muayene oldum. Banada 2 kere alttan ultrasonla baktı regli değilken gittiklerimde yumurtalar aktif normal dedi. Ama bu değere böyle yorum yaptı.Bana alttan ultrasonla bakıldı ona da normal denildi. Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım bunları şuan acaba normal mi diye düşünüyorum regl olunca direkt gidip kan testi yaptıracağım
Bunun için testere dişli aslan pençesi öneriyorlar ama hormon için böyle şeyler kullanmaya cesaret edemiyorumBende özel bir hastanede muayene oldum. Banada 2 kere alttan ultrasonla baktı regli değilken gittiklerimde yumurtalar aktif normal dedi. Ama bu değere böyle yorum yaptı.