• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

blueberryyyy

👼🏻
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
151
72
18
31
Kızlar selam 5 gün önce ovülasyon zamanımdı ve değerlendirdik. Bugün iş yerinde bıçaklanır gibi bir ağrı oldu sağ kasığımda kilitlendim kalakaldım yerimde nefes bile alamadım battı sürekli sonra yavaş yavaş yürüdüm 1-2 saat içinde geçti bu şekilde bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kızlar selam 5 gün önce ovülasyon zamanımdı ve değerlendirdik. Bugün iş yerinde bıçaklanır gibi bir ağrı oldu sağ kasığımda kilitlendim kalakaldım yerimde nefes bile alamadım battı sürekli sonra yavaş yavaş yürüdüm 1-2 saat içinde geçti bu şekilde bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Gebelik belirtisi böyle ağır olmaz . En azından bende olmadı

Kişiden kişiye çok değişiyor benim o kadar ağrı olmadı da regli olur gibi sık ağrılarım vardı. Bebiş yerleştiği içinmiş 🙈

Back
X