• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli arkadaşlar sizce 10 gün önce meme dolgunluğu hassasiyeti normal mi

Mordus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
727
748
103
Herkese selam 🌸 ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum.

2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime.

Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Herkese selam 🌸 ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum.

2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime.

Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Umarım vardır

Benim çatlamadan sonraki gün hassaslaşmaya başladı ama 7 gün var daha beklemedeyim

Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Umarım vardır
Teşekkür ederim normalde sönüktür bazı aylarda 2 gün önceden başlardı. O yüzden sormak istedim 🌸

Benim çatlamadan sonraki gün hassaslaşmaya başladı ama 7 gün var daha beklemedeyim
Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur. Bana da çatlama yapalım mı dedi doktor ama istemedim umarım o gün çatlayıp tutmuştur. 10 gün önceden başlayınca hassasiyet çok erken geldi hayır olsun ne diyelim🌱

Benim de 10 gun kala,mutthis sekilde bacaklarim agrir 🤷🏻‍♀️gercekten dediginiz gibi, Aslinda vucudumuz konusuyo .taniyip anlayabilirsek.

Back