Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin klomen lullandım hamile kalırmıyım?

ECRNNNNN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
27
0
36
Malatya
7 aylık evliyim gecen ay ilk defa kadın doğuma gittim klomen verdi kullandım 10 gün sonra 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve birgün ara ile ilişkiye girdik. 25 günde bir düzenli adet oluyorum son adet tarihim 10 aralık. Arkadaşlar 4-5 gündür gögsüm ağrıyor, akıntım şeffaf ve yakışkan kıvamından beyaz ve çok yapışkan olmayan kıvamda 8 gündür,kısa süreli karnıma iğne batması gibi ağrı giriyor. Bugünde belimde ağrı başladı adetime 2 gün var. Acaba hamile olabilir miyim ? Lütfen arkadaşlar yardımınıza görüşlerinize çok ihtiyacım var. hamile olmak istiyorum.

merhaba canım ben de klomen kullandım ik kez.birinde sadece klomen kullandım diğerinde çatlatma iğnesiyle birlikte kullandım ama malesef ikisinde de hamile kalamadım bir sonraki ay kendiliğimden kaldım çok şükür.tek klomen kulandığım ay kist oluştu bu zaten çok sık rastlanan bir durum 1 ay ara verdik kendiliğinden geçti.eğer adet olursan mutlaka doktoruna tekrar git muayene etsin seni.inşallah sen hemen hamile kalırsın

daha önce başka topiclerede yazmıştım ilaç kullanınca beklenti çok fazla oluyor hele 3-5 bişey biliosan bile inan sen ne kadar inkar etsende psikolojik olarak bütün belirtiler çıkıyor... nerden mi biliyorum 2yılı doldurdum bebek özlemi had safhada 3kez klomen tedavisi oldum... her ay kollarım delik deşik oldu artık kan aldırırken damarım acıyordu.. 2aydır kafam azcık rahat... şimdi anlamadığım şu var niye doktor hemen bu klomeni başlattı daha önce yumurtlama takibi oldu mu? ilaçsız yani

inşallah canım sence anlatığım hamilelik olabilir mi

canım belirtilerin hamilelikten de olabilir inşallah öyledir psikolojik de olabilir.ben 16 bekledim ve inan bana tüm belirtileri yaşamama rağmen hep adet oldum.gerçekten hamile kaldığım ay adete iki gün kala başlayan kasık batmaları ve benim için önemli bir belirti sivilce çıkmaması dışında belirti yaşamadım göğüs hassasiyeti adet günümle birlikte başladı mide bulantılarım da 1 hafta 10 gün sonra.ama kişiden kişiye değişiyor tabi sen daha erken yaşayabilirsin.ben hamileliğimi idrar testiyle adetimden 1 gün önce öğrendim onu da eşimin ısrarıyla yaptım normalde kızardı bana test yapıp üzülüyorum diye öyle canım.sen biraz rahat davran ve en öenmlisi allaha bırak hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah

benim kasıklarım değilde göbegimin biraz altı sağtarafa doğru kısa süreli batma oluyor. normal olarak 2 güne kadar adet olmam gerekiyor bakalım ne olacak rabbim herşein hayırlısıını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…