• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli arkadaşlar..doğumdan 3 ay sonra pembe sümüksü akıntı nedir?

Maripositaa

Siz dans eder misiniz Bay Darcy?
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1.148
1.728
333
arkadaşlar doğum yapalı 3 ay oldu henüz adet görmedim ama biraz önce baya bir fazla,pembe ve daha katı bir sümüksü bişey geldi..nedir bu bilen var mı? internette araştırdım ama pek bişey yoktu..:18: enfeksiyon falan değildir inşallah

canım,eğer yanma,kaşıntı,kızarıklık gibi şeyler yoksa,enfeksiyon riski az,ama adet görmediysen,hamile de kalmış olabilirsin,korunuyormusun?bir doktora görünmende fayda var.

canım,eğer yanma,kaşıntı,kızarıklık gibi şeyler yoksa,enfeksiyon riski az,ama adet görmediysen,hamile de kalmış olabilirsin,korunuyormusun?bir doktora görünmende fayda var.

yeni bi hamilelik mi? şu an için Allah korusun daha kendime gelemedimdikişlerimağrıyor hala..kaşıntı var ben de yüksek ihtimal enfeksiyon diye düşünmüştümama sadece bi kez olunca tereddüt ettim..teşekkür ederim cevabın için :16:

bir şey deyil,canım.ben de yeni doğum yaptım,4 ay oldu,yeni bir hamileliyin ne kadar korkunç olabileceyinin farkındayım.bir ihtimal sadece,ola bilir diye söyledim.bir kontrole git,enfeksiyonsa,erkenden tedavi ol,ihmale gelmez.

bir şey deyil,canım.ben de yeni doğum yaptım,4 ay oldu,yeni bir hamileliyin ne kadar korkunç olabileceyinin farkındayım.bir ihtimal sadece,ola bilir diye söyledim.bir kontrole git,enfeksiyonsa,erkenden tedavi ol,ihmale gelmez.

merhaba,tatlım.doktora gittinmi,o akıntı neymiş?bir problem yoktur inşallah?

arkadaşlar doğum yapalı 3 ay oldu henüz adet görmedim ama biraz önce baya bir fazla,pembe ve daha katı bir sümüksü bişey geldi..nedir bu bilen var mı? internette araştırdım ama pek bişey yoktu..:18: enfeksiyon falan değildir inşallah

merhaba,tatlım.doktora gittinmi,o akıntının sebebi neymiş?bir problem yoktur inşallah...

Back