- 3 Eylül 2024
- 35
- 11
- 23
-
- Konu Sahibi karadagnuran
Sizce kurumaya mı benziyor şok öldüm görünce olabilir miBence sabah bir daha yap
Ya bende bir kere bu kâğıt gibi olandan yapmıştım çok karışık bir test bu diğerini anlamadım onda var mıydı bir çizgiValla benim de bi fikrim yok bende aynı şeyi yaşıyorum var mı yok mu bilmiyorum
Ya bu erken gebelik benim yaptığım test ama içini çıkardı arkadaşım böyle çektim ondanYa bende bir kere bu kâğıt gibi olandan yapmıştım çok karışık bir test bu diğerini anlamadım onda var mıydı bir çizgi
Eğer en alttaki çizgi farklıysa bilemedim ama üsteki olması gereken diye biliyorum yanında göremedim belki de kamerada gözükmeyecek kadar siliktir kaç dakikada çıktıYa bu erken gebelik benim yaptığım test ama içini çıkardı arkadaşım böyle çektim ondan
Arkadaşım inatla var diyor ben göremedim
Bilmiyorum ki ilk 5 dk falandır adete 7 gün kala bu şimdi 5 gün var pazar günü tekrarlayım diyorumEğer en alttaki çizgi farklıysa bilemedim ama üsteki olması gereken diye biliyorum yanında göremedim belki de kamerada gözükmeyecek kadar siliktir kaç dakikada çıktı
Aa evet erken yapmışsınız adet günü tekrar deneyin isterseniz hakkınızda hayırlısı olsunBilmiyorum ki ilk 5 dk falandır adete 7 gün kala bu şimdi 5 gün var pazar günü tekrarlayım diyorum
Canım paylaştım sizce şuan var mıdır
Arkadaşlar kimse mi görmediiiHepimizin inşallah Salı günü yapcam inş
Var gbiArkadaşlar inanamıyorum bu sabah artımed markası ilk idrarla 3.dakikada silik çizgi çıktı yine ne diyorsunuz