- 27 Eylül 2021
- 1.847
- 3.835
Selam tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. 5.5 aylık bir kızım var aynı zamanda 8 haftalık hamileyim. Kızım memede yatıp kalkacak kadar meme düşkünü. Başka türlü asla uyumuyor sadece memede uyuyor. Gün içinde saat başı emer. Kilosu çiş sayısı gelişimi gayet iyi. Eskiden bebek arabasıyla yürüyüş yaparken de uyurdu ama kanguru kullanmaya başladığımızdan beri bebek arabasında da ağlıyor ve uyumuyor. Üç gün önce ateşlendim ve hem hasta hem hamile olduğum için sanıyorum vücudum zayıf düştü. Emzirirken gözlerim kararmaya başladı. Kızım gece uykusundan önce yarım saat kırk dakika kadar emer. Hepsi aktif emme değil tabii ama ayırdığım anda ağlıyor. Üç gündür perişanım. Ne uyku kaldı ne beslenme. Hasta halimle hem ona hem eve hem karnımdakine yetmeye çalışıyorum ama psikolojim yerle bir oldu. Siz bebeklerinizi memesiz uyutmayı başarabildiniz mi? Eğer yapabildiyseniz bunu nasıl başardınız? Emzik ve biberon tutmuyor bu arada. Böyle yakın hamilelik yaşayıp bu dönemleri sağlıkla atlatanlardan da yorum bekliyorum