How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

tecrubelı annelerden yardın lutfen okuyun

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
4 subatta dogum yapacam ve cevremde dogum yapmıs kımse yok yapanlarda cok uzun zaman önce yapmıslar cokk hatırlayamakdıklarını soyluyorlar bende bılmıyorum ne yapacagımı sorum su dogum yaptım hastanede neler yapıyorlar bebegıme test gıbı ası gıbı oglum olcak kalca usg sı cektırcekmıyım işitme testı yaptırcakmıyım ılk ne zaman saglık ocagına gıdecem topuk kanını nerde vercem asıları nasıl baslayacak cok korkuyor ve cokda telaslıyım sızlerden yardım beklıyorum ılk kez anne olcagım içinde heycanlıyım

ıstediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz acaba-tatlicadiarzu-

Doğum yaptığınız hastanede (Ben SSkda yapmıştım oradan bahsedeyim) normal doğum yapacaksanız, rahim muayeneleriniz yapılıyor, tansiyon vb ölçümleri yapılıyor. Bebeğiniz ise doğduğunda çocuk doktorları tarafından muayene ediliyor.Hastanede topuk kanı ve ayak izini alıyorlar.

Kalça Usg ve diğer bütün tetkikleri daha sonra götürdüğünüz çocuk doktoru gerek görürse yaptırmanızı istiyor. Aşılarını da zaten doğum yaptığınız hastanede hangi ay hangi aşıyı yaptırmanız gerektiğine dair aşı kartı verecekler oradan takip edebilirsiniz. Veya götürdüğünüz çocuk doktoruda takibini yapar.

Sağlıklı doğumlar.:hulya:

Doğdduğugün aşı yapılıyor,topuk kanı alınıyor.Doktor kontrol yapıyor.3 gün sonra yenidensağlık ocağında topuk kanı aldırın demişti.ışitme testi yapılıyor birkaç gün içinde.2 hafta sonra tiroit testi yapılıyor.sanırım 3 aylıkken kalça usg çekiliyor.aşıları da aşı kartından takip ediliyor.

Back