Tecrübeli anneler!!

mrv2855

B(77.3)G(75.2)H(69)....hadi gulum yandan:))
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
7.248
7.677
34
Merhaba hanımlar
Benm 17 aylık bir kızım var ve uyku probleemi yasıyoruz
Ayrı odada yatıyor ama bn kendi odamla onun odasında mekik dokuyorum bütün gece
Cok sıkıldım eşimle ayrı yatmaya basladım
Bütün gece yanında olayım elini tutayım istiyo
Yanlş anlaşılmasın kızımdan bıkmadım ama özel hayatımıda sogutmak istemiyorum
Bnden yardım ve tawsiyelerinizi esirgemeyin
Lütfen !!!
Uyku düzenini nasıl saglayabilirim
Birde kızım kabızlık problemi yasıyo gerçi yediklerindende olabılır!
Bebekliğinden kalma popo deliğinde yırtılma war acaba orasımı acıyo azda olsa
Allhm cocuk büyütmk ne kadar zor!!
Hem cocuk hem eş hem ew .........
Düzenli uykuya alıstırmanın yolları ve bnsiz uyumasının yolları
Bana yardım edin lütfen tecrübeli anneler sizlere sesleniyorum

Gunduzleri nekadar uyuyo ve dislerinin hepsini cikardimi belki ondan uyumuyordur
Diger soruna gelince kelin ilaci olsa kendi basina surermis degil baska odada yatirmak Ayni odada besiginde bile yatmiyor dipdibe yatiyoruz ama çok rahat oluyor emiyo bide nasil ayiricam bende bilmiyorum benimki nerdeyse 2 yasinda bide yapisik yasiyoruz resmen
Ben naaptim biliyomusun yatagimizin yan tarafina bizim yatagin boyunca yatak yaptım ord a yatiyor bi nevi yatagi buyuttum babayida yataktan atmamis olduk boylece evin duzeni kactiki nasil

Benim kizimda sürekli uyaniyordu.gecede 4 5 kez ki benim bebegim emmeyi reddetti.suan 2 yasina basti.ben artik ogle uykusuna yatirmiyorum ve erken kaldiriyorum.hem sabah kahvaltisi ogle yemegi aksam yemegi duzene girdi.saatte 9 oldumu yatiyor.butun gunde yoruldugu icinde uyanmiyor.boylelikle eşimede vakit ayirabiliyorum dene bakalim sende.belki ise yarar..

Güzel fikir canm
Ögle uykusu Almaması bir eksiklik yarattımı

herhangi bir eksiklik yaratmadi aksine herseyiiz duzene girdi.ilk 1 hafta uyumak istedi bi o zmn zorlandim.ama onun disinda bir sorun olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…