How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi tecrubeli anneler yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

layla85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
100
0
96
Bursa
Merhabalar!10 günlük bi oğlum var.memeyi yeni emiyor ama ben sütümü sağıp 2satte bir sağıp veriyorum.Fakat emdikten sonragazını çıkaramıyoruz.Biberonla emsede çıkarmıyo bide memede uyuya kalıyor uyandırıp gazını çıkarmya çalışsakta olmuyo:(ancak 15 dk sonra falan rahati zoluyo ve ozaman çıkarıyor oda her zaman değil.Birde bazen kakası yeşilimsi oluyor bunun nedeni ne yardımcı olursanız çok memnun oluruz.
şimdiden teşekürler

Memeyi yeni emiyor derken neyi kastettin,doğar doğmaz emmedi mi?Gaz çıkarma olayı yarım saati bile bulabiliyor bazen,mutlaka gazını çıkarmaya çalışın,yeşilimsi kaka üşütmeyi akla getiriyor,senin yediğinle de alakalı olabilir canım,bebeğin hayırlı olsun,eğer içiniz rahat etmiyorsa bir dr a gidin bence.

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz.Benim kızımda 5 aylık oldu.Bebekler her zaman memeyi almak istemiyor.Özellikle uykuya daldığında emzirmeyi dene benim kızım şu anda bile en iyi uykuda emiyor.İlk başlarda sağ göğsümü almazdı bende yandan sol gibi verirdim.Taktik çok:) Kakanın rengine gelince o renk hep değişir sarı-yeşil doktorum sorun olmuyacağıı söylemişti.Kolay gelsin

yeşil kaka hazımsızlıktan olurmuş.hem biberon hem meme mi veriyorsun?normalde sarı tonunda olması lazım

Back