Çocuk Hastalıkları Tecrübeli anneler yardım ☹️☹️☹️

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Annelig

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2017
3.737
7.324
158
31
Anneler 6 aylık bı kızım var ilk 2 ay uyku sorunumuz yoktu sonrasında uyumamaya başladı emzik hic almadı zaten biberon da kabul etmedi sadece beni emiyor kucağımda ya da dizimde uyuyor en fazla ,3 saat kesintisiz gece uykusu var gündüz de 1,5 saat gece sürekli uyanıyor derin uykuya geçemiyor. 4 Aydr uykusuzluk çok kötü etkiledi gittikcede kötüye gidiyor uykusu düzelir diyenler düzelmedi emdi uyudu diyelim görüyorum emerek uyuyan bebekleri uyuyunca uyuyolar benim kızım yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor egzemasi var gerekli bakımı yapıp kontrol altına alıyorum. Ne yapacagim bilmiyorum tek başına uyudugu tek yer oto koltuğu önerilerinize ihtiyacım var uyku eğitimi cok zor çünkü sakinleştirici hiç bişey yok emzik gibi kucakta dahi durmuyor sallanmk istiyor hep. Yardım lütfen nasıl çözerim bunu çok geç olmadan

Oto koltuğunda rahatsa belki de sıkışık yatmayı seviyordur . Hani yatakta daha serbest bir şekilde yatabiliyor ya belki de irkilip uyanıyordur hiç takip ettiniz mi? Yan yatırıp yanına yastık koymayı deneyin sırtı yastığa denk gelsin . Belki oto koltuğundaki o sıkışma hissini verir :)

Benim ki 3 buçuk yaşında anca düzeldi. Bazı çocuklar uyku sevmiyo ama ben psikolojik olarak hazırdım cunku çocuk olunca uyku olmayacağını biliyodum.. farklı bı sıkıntı seziyorsaniz Dr a sorun

Yan yatsa keşke yanda yatmıyor çok değişik bı bebek kendini muhakkak sırt üstü çeviriyor cevrilmeulyncede ağlıyor kanguru yu sevmesi lazm bu durumda ordada durmuyor ilk bebeğim sert kayaya çarptm baya ne yapacağımı bilmez haldeyim.

Benim ki 3 buçuk yaşında anca düzeldi. Bazı çocuklar uyku sevmiyo ama ben psikolojik olarak hazırdım cunku çocuk olunca uyku olmayacağını biliyodum.. farklı bı sıkıntı seziyorsaniz Dr a sorun
Yok doktor da uykusuz bı bebek diyor 3 yas mi yeminle içim karardı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…