Iki ayrı doktora götürdüm ama biri hatta video cek dedi bogulurken nasıl oluyo göreyim dedi ya ben kızım bogulurken nasıl video çekeyim cocugu bırakıp anlatamadım GAVİSCONda kızımı kabiz yaptı bide bu eksikti valla annelik dunyanın en zor işi tek bunu biliyorum Rabbim yavrularımızı korusunemzirmeyi azaltma, kaş yapayım derken göz çıkartma ! ..
1-2 ay içinde geçer.. ama sen başka bir doktora daha götür, için rahatlasın
yastığı hafif eğimli olsun.. mutlaka yan yatır.. sırt üstü dönmesin diye de arkasına destek daya.. köpük geldikçe temiz mendiliyle sil..
sevgiler
Iki ayrı doktora götürdüm ama biri hatta video cek dedi bogulurken nasıl oluyo göreyim dedi ya ben kızım bogulurken nasıl video çekeyim cocugu bırakıp anlatamadım GAVİSCONda kızımı kabiz yaptı bide bu eksikti valla annelik dunyanın en zor işi tek bunu biliyorum Rabbim yavrularımızı korusun
Cevabınız icin teşekkürler benim ilk bebegim gercekten hic bi bilgim yok bebeklerle ilgili bi de uzerine etrafımda kimsem yok ailemde esimin Ailesi'de bize cok uzak kimseden ufacık bi yardım bi destek göremiyorum Buda cidden cok zor bazen kendimi suçluyorum beceremiyorum bebeğime bakmayı diye ama sonuçta bu ancak yaşayarak tecrübe edilecek birşey bunu daha iyi anladım su üçüncü doktor ısını bende düşünüyorum en iyisi tekrar götürmek en azından tam ne oldugunu anlamak icin cok sagolun tekrarsizin yediklerinizle alakalı bir durum değildir... bebeğinizin midesiyle ilgili bir durum.. çok zormuş gerçekten Allah biran önce atlatmasını nasip etsin.. aklıma gelmişken memedeyken uykuya dalmamaya çok dikkat edin, farkında olmazsanız boğulma yada ciğere sıvı kaçma durumu yaşanabilir
video ya mutlaka çekin, eşiniz de çekebilir.. gittiğiniz iki doktora da tekrar kontrole gidin durumun devam ettiğini söyleyin videoyu izletin.. ve yine 3.bir doktora daha götürün.. ben de telaş yaptım açıkçası
uyuma problemi midedeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor.. sürekli emmek istemesi de tek çare onu biliyor olmasından, bebekler en ufak bir sıkıntıda meme ararlar sadece orada sakinleşirler.. emzirmenizin bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ama bunu doktorunuza lütfen sorun, muhtemelen emdikçe iyileşecektir, çünkü onun tek gıdası o
sevgiler
Cevabınız icin teşekkürler benim ilk bebegim gercekten hic bi bilgim yok bebeklerle ilgili bi de uzerine etrafımda kimsem yok ailemde esimin Ailesi'de bize cok uzak kimseden ufacık bi yardım bi destek göremiyorum Buda cidden cok zor bazen kendimi suçluyorum beceremiyorum bebeğime bakmayı diye ama sonuçta bu ancak yaşayarak tecrübe edilecek birşey bunu daha iyi anladım su üçüncü doktor ısını bende düşünüyorum en iyisi tekrar götürmek en azından tam ne oldugunu anlamak icin cok sagolun tekrar
kusmamiz yok ama surekli eziyet. Çekiyor yavrum agzi kopuk kopuk yutmayacalisiyor surekli kusmugunu uykumuz cok düzensiz canı cok acidigi icin ağlayip duruyor uykuda anide boğulur gibi oluyor gaviscon kullanıyoruz ama hic ise yaramıyorminnoş ya , şuan ki durumu nasıl peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?