• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli anneler yardım edin lütfen...

hayalumud

15.11.2012
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
414
36
43
34
Ankara
15 aylık kızım var gece benimle beraber uyuyor. eşim ise kanepede yatıyor. ama artık yanımdan ayırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olun lütfen

Önce buna sizin hazır olmanız lazım sanırım kesin karar vermeniz lazım ki dönüşü sıkıntılı olmasın çünkü en büyük sıkıntı hadi bugün yatsın bişey olmazlardan çıkıyor ilk başlarda onun yatağında birlikte yarın o uyuyunca kendi yatağınıza geçin sonra hikaye okuyarak onu uyutun ve çıkın sonralarda ise bir hikaye okuyup kendi uykuya geçmesi için onu yalnız bırakmalısınız

canım evet cok gec kalmışsın.zaman geçtikce bu iş zorlaşır .şimdi ilk olarak gece emiyorsa önce bunu bitirmelisiniz.hani emiyorsa emsin ama gece deği,l cünkü o zaman anneden hic ayrılmak istemez.şimdi önce cocuk odasında gündüz yatırın.bunun icin eger ikna olmicaksa biz bir siteme uyduk ve 3 günde hal etmişdik .ama dayanmanız gerekiyor. yatırıyorsun bebegi kitap okuyorsun icabında sonra iyi gecelr öpücügü verip yatırıp odadan cıkacaksınız.o aglicak onun işi bu sizi denicek. 3dk. sonra tekrar girin ASLA kucaga almayın onu yatırın her yolunda ama artık uyuman gerekiyor anne baba burda deyip cıkın bu sefer 5 dk. bekleyin derken bu zamanı uzatın ama asal vaz gecmeyin ve kucagı almayın .ilk gece cok zor olacak aglamaktan yorgun düsücek 2.gece daha kolay olacak ve sonra alışacak.cok zalim olabilir ilk okudugunda ama inan bana başka yolu yok.en azından biz cok denedik arda ile ama bulamadık.bunu ben bir kitabta okudum ve denedik 3 gün ardından yatak odası bizimdi :)

15 aylık kızım var gece benimle beraber uyuyor. eşim ise kanepede yatıyor. ama artık yanımdan ayırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olun lütfen

canım ben 2 çocugumuda 26 ay emzirdim. 26 ay boyunca benim odamda yattılar. memeden kesilmeye alıştıktan sonra odalarına yatırdım. ilk başlarda gece kalkıp geliyolar ama zamanla alışıyolar. odasını güzelleştir, onun begendiği nevresimi al vs. ama emiyorsa daha erken 2 yaşını doldursun

canım ben 2 çocugumuda 26 ay emzirdim. 26 ay boyunca benim odamda yattılar. memeden kesilmeye alıştıktan sonra odalarına yatırdım. ilk başlarda gece kalkıp geliyolar ama zamanla alışıyolar. odasını güzelleştir, onun begendiği nevresimi al vs. ama emiyorsa daha erken 2 yaşını doldursun

canım teşekkür ederim ama ben kısa bir süre sonra işe başlayacagım onun için memeden kesecegim

canım teşekkür ederim ama ben kısa bir süre sonra işe başlayacagım onun için memeden kesecegim

anladım, hayırlısı olsun.
fkat eşinin odadan gitmesine gerek yok küçük bi yatak yap odada çocuk orda yatsın. yazın bitiminde ayır bence. zaten işe başlayacakmışsın senden ayrı kalacak bari geceleri seninle olsun daha çok küçük

Back