Oğlum 44 günlük oldu bugün . Sadece anne sütü ile besliyorum , maksimum 2 saatte bir emiyor ,çişini yapıyor , gazını çıkartıyor ama 2 gündür kakasını yapmıyor sebebi ne olabilir nolur yardım edin
Oğlum 44 günlük oldu bugün . Sadece anne sütü ile besliyorum , maksimum 2 saatte bir emiyor ,çişini yapıyor , gazını çıkartıyor ama 2 gündür kakasını yapmıyor sebebi ne olabilir nolur yardım edin
Anne sutunu alan bebeklerde doktorlar bir haftaya kadar yapmamayi normal goruyorlar:)Eger bi sikintisi yoksa,huzursuz degilse sizde rahat olun:)Saglikla buyutun insaAllah:)
2 gün yapmadı diye kafamda deli sorular belirmişti 1 hafta yapmasaydı kim bilir ne hale gelirdim ama çok şükür sizlerden yardım istediğim günün gecesi oğlum 2-3 günlük birden yaptı bezini açtığımda Şok'a girdim bu kadar kakayı o küçücük bağırsaklarında Nasıl tuttu diye . Sanırım artık daha seyrek kaka yapıcak çünkü o kakadan sonra yine kakasını ertesi gün akşam yaptı bu duruma alışsam iyi olucak
2 gün yapmadı diye kafamda deli sorular belirmişti 1 hafta yapmasaydı kim bilir ne hale gelirdim ama çok şükür sizlerden yardım istediğim günün gecesi oğlum 2-3 günlük birden yaptı bezini açtığımda Şok'a girdim bu kadar kakayı o küçücük bağırsaklarında Nasıl tuttu diye . Sanırım artık daha seyrek kaka yapıcak çünkü o kakadan sonra yine kakasını ertesi gün akşam yaptı bu duruma alışsam iyi olucak
Oohh sefasi olsunAnne sutunun yapisindan olsa gerek,pek bi kalinti birakmiyor sanirim.E bu da bagirsaklarina yansiyor.sikintisi yoksa hele helede gazini rahat yapiyorsa hic endise etmeyin derim:)
Çok şükür gazını rahat Bi şekilde çıkarıyor zaten sürekli geriniyor o arada kendini zorlamaktan pırt pırt gidiyor çok sağolun sizde içimi rahatlattınız
Çok şükür gazını rahat Bi şekilde çıkarıyor zaten sürekli geriniyor o arada kendini zorlamaktan pırt pırt gidiyor çok sağolun sizde içimi rahatlattınız
Ailemizde büyükler hep derdi çocuğun gaz çıkarmasına kaka yapmasına bile gülüp sevineceksiniz diye gerçekten de öyle oluyor sanki ben rahatlıyorum oğlumun yerine :) :) inşallah bu şekilde devam eder .. gazlı Bebek bakımı gerçekten zor sanırım . İkiz bebekleri olan bir tanıdığımın ikizlerinden bir tanesi maşallah alabildiğine uysal bir oğlan diğeri inanılmaz gazlı kadıncağız omzundan indiremiyor sürekli bir gaz çıkarma pozisyonunda yüzüstü yatmak istiyor bebiş sırt üstü çevirdiği an ağlamaya başlıyor emzirirken hele kıvranmaktan ağlamaktan helak oluyor yavrucak Rabbim tüm bebeklerimizin rahatlıkla gazlarını çıkarmalarını nasip etsin
merhaba
Benim bebeğimde çok gazlı bir bebek ve kolik sorunumuz var hiç durmadan 4 5 saat ağlıyordu. doktorumuz BioGaia gaz damlası önerdi ilk 1 ay günde 5 damla her gün saat 7 de veriyordum önce iyi geldi daha sonra tekrar başladı gaz problemi ve ağlamalar tekrar doktora gittik doktor bu sefer günde 10 damlaya çıkar dedi. Şimdi gerçekten rahatladık bir anda çok değişti uysallaştı ve sakinleşti herkese öneriyorum.
Kabız bazen bebek tam doymadığı için olabiliyormuş. Tabi anne sütünden anne sütüne değişebilir.
merhaba
Benim bebeğimde çok gazlı bir bebek ve kolik sorunumuz var hiç durmadan 4 5 saat ağlıyordu. doktorumuz BioGaia gaz damlası önerdi ilk 1 ay günde 5 damla her gün saat 7 de veriyordum önce iyi geldi daha sonra tekrar başladı gaz problemi ve ağlamalar tekrar doktora gittik doktor bu sefer günde 10 damlaya çıkar dedi. Şimdi gerçekten rahatladık bir anda çok değişti uysallaştı ve sakinleşti herkese öneriyorum.
Kabız bazen bebek tam doymadığı için olabiliyormuş. Tabi anne sütünden anne sütüne değişebilir.
Bebeğinizin gaz probleminin çözülmesine sevindim gerçekten çok zor gazlı bebeği rahatlatmak muhakkak bir ilaç takviyesi gerekiyor . Benim oğlumun maşallah çok olmadı gaz sıkıntısı hatta ıkınıp ıkınıp kendisinin çıkarmasından bahsetmiştim önceki mesajlarımda Umarım tüm bebeklerin gaz problemi çok uzun sürmez hatta hiç olmazzz