- 2 Nisan 2013
- 330
- 195
- Konu Sahibi dorkorella
Lütfen tecrübeli anneler bana yardım edin, ben 33+3 te 1800 kilo oğlumu dünyaya getirdim 2013 Eylül ayında hastanede yoğun bakımda 6 hafta kaldı 2 kilo olarak çıktı. Şöyle birşey bizim durumumuz pek iyi değil bu yüzden annemde kalıyoruz. Oğlum eve geldi hepimiz çok mutluyduk minicikti çok kırılgandı ben dedim ki görün bakın ben onu nasıl iyi edicem kendine en kısa zamanda gelecek dedim. Nitekim yapıtımda oğlum şu an 5 aylık ve maşşalah 7 kilo. Bem doğumdan sonra zatürre geçirdim çok şiddetliydi ve sütüm kurudu mamalarla büyüdü oğlum. Sorunum şu annem emekli olmak için 1 ay önce Irak'a gitti bizde kayınvalideme gittik iznim bitince oğlum 4 aylıkken işe başladım. İş yerim kayınvalideme baya uzak sabahın 6sında yola çıkıyorum işe gidiyorum 2 de çıkıyorum süt iznim var diye sonra 4 buçuk gibi eve geliyorum. Kayınvalidemin anneside bizimle ve ben ne yapsam yaranamıyorum sürekli bana laf söylüyor işte yok bi çocuğu doğurmayı bile beceremedin bakmayı bile beceremiyorsun sürekli dışarılardasın diyor bana kayınvalidem arada kalmasın üzülmesin diye susuyorum sonra oğlum sürekli ağlıyor göbeğinde fıtık var birde çok erken diş çıkarıyor. Alıyorum onu odama geçiyorum eşim gelene kadar orda kalıyorum ama o zaman içerisinde oğlum ağlamasın diye yalvararak dua ediyorum çünkü sadece bir saniye ağlasa anane hemen odaya dalıyor ve bana çok ağır laflar söylemeye başlıyor. Sonra eşim geliyor başlıyor onada söylenmeye oda susuyor ama sonra hepsi dönüp dolaşıp bana patlıyor. Inanın oğlum olmasa ölmek isticem. Ben çok zor bi hayattan geldim bu günlere 10 yaşımdan beri kâh sokaklarda kâh hiç tanımadığım insanların evinde sığıntı olarak büyüdüm bu yüzden böyle şeyler benim çok ağırıma gidiyor yediğim yemekten tutunda tuvalet kağıdı kullanmama kadar laf ediyor okadar çok yoruldum ki. Eşimde sinirlenince oğluma bağırıyor onada yapma diyorum bu sefer bana kızıyor tabi sonra özür diliyor elinde olmadan yaptığını biliyorum ama ben kırılıyorum bir kere. İşim ağır evde bu sıkıntılar annemin gelmesine daha çok var hissediyorum kayınvalidemde çok bunaldı arada kalmaktan oysa aramız çok iyidir benim annemden bile iyi ama oda oğlu ve gelini birde annesi arasında kalıyor sonra herşey dönüp bana patlıyor çok yorgunum inanın. Benmi büyütüyorum bilmiyorum ama dayanmak için oğlumdan başka tesellim kalmadı. Evlendiğim ay hamile kaldım ne evlilik gördüm ne hamilelik ne ev ne bark ömrüm boyunca hep bir nerede kalıcam derdi hep bir düzensizlik. Sabrım kalmadı lütfen yalandan da olsa beni tanımasanızda bana teselli verin nolur ..