Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler yardım ..5.5 aylık kızım için..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

wanessa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
130
5
296
Diğer
kızlar, kızım 5 ay 25 günlük ...kilosu 7.500 ..anne sütü veriyorum tabi ki...ama bu aralar pek istemiyo ama zorluyorum...yavas yavas ek besinleri tattırmaya basladım..yaklasık 1 haftadır yogurda basladım...baska neler versem ..neye ,ne zaman baslasam bilmiyorum tecrübelerinize cok ihtiyacım var... kasık maması,cicibebe,pirinç unu,meyve suları ve püreler...neyi ne kadar ne zaman vercem anlamadım.keske menü şeklinde bulabilsem....cevaplarınız için şimdiden tesekkürler...

benim oğlum 9,5 aylık bizde 5 aylıkken başladık ek gıdalara öncelikle meyve uyu veriodum sonrasında yoğurt mayalamaya başladım sonra muhallebi vs vs...şimdi herşeyi yiyo sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…