Slm anneler oglum 29 aylik ve dün tuvalet egitimine basladik daha önce bundan 2 ay önce baslamistim ve 2.günü pes etmistim cünkü üzerine yaptiginda habersiz habersiz dolasiyordu ben görüyordum ve her yarim saatte bir yapiyordu elbise yetistiremiyordum dün yine deneyeyim dedim ve yine umudum yoktu ayni olur diye ama öyle olmadi tabi yine tuvalete yapmadik ama en azindan yaptiktan sonra beni cagiriyordu annne diye ve elini agzina koyup aaa yapiyordu ben ne yaptim der gibi ve bu defa gün icinde cok az yapti cisini yani öglen 12 de uyandi basladik aksam 10 da uyudu ve 2 kere yapti sadece ilk kakasini yapti tuvalete aksam 8 de baktim ayakta ikiniyor anladim hemen tuvalete kosturdum ve yapti ama agladi korktu sanirim saat aksam 8 de sütünü verdim ve 10 a kadar bekledim yapmadi uyudu gece baglamadim altini tabi korkuyordum sabaha kadar cok yapar diye cünkü hergün neredeyse 1 kilo bezle uyaniyordu saat gece 1 e dogru ayandirdim tuvalete götürdüm yapti tekrar uyudu sabah 8e saati kurdum kalktim baktim kuru hic yapmamis ve tekrar uyandirip götürdüm tuvalete yapti sizce ilk gün nasil hazirmi tuvalete ve oglum hic konusmuyor ögrenirse nasil söyleyecek merak ediyorum anne baba ve üc bes kelimeden baska konusmuyor