Tuvalet Eğitimi Tecrübeli anneler tuvalet egitimi icin bakarmisiniz

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Arz4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
42
11
Slm anneler oglum 29 aylik ve dün tuvalet egitimine basladik daha önce bundan 2 ay önce baslamistim ve 2.günü pes etmistim cünkü üzerine yaptiginda habersiz habersiz dolasiyordu ben görüyordum ve her yarim saatte bir yapiyordu elbise yetistiremiyordum dün yine deneyeyim dedim ve yine umudum yoktu ayni olur diye ama öyle olmadi tabi yine tuvalete yapmadik ama en azindan yaptiktan sonra beni cagiriyordu annne diye ve elini agzina koyup aaa yapiyordu ben ne yaptim der gibi ve bu defa gün icinde cok az yapti cisini yani öglen 12 de uyandi basladik aksam 10 da uyudu ve 2 kere yapti sadece ilk kakasini yapti tuvalete aksam 8 de baktim ayakta ikiniyor anladim hemen tuvalete kosturdum ve yapti ama agladi korktu sanirim saat aksam 8 de sütünü verdim ve 10 a kadar bekledim yapmadi uyudu gece baglamadim altini tabi korkuyordum sabaha kadar cok yapar diye cünkü hergün neredeyse 1 kilo bezle uyaniyordu saat gece 1 e dogru ayandirdim tuvalete götürdüm yapti tekrar uyudu sabah 8e saati kurdum kalktim baktim kuru hic yapmamis ve tekrar uyandirip götürdüm tuvalete yapti sizce ilk gün nasil hazirmi tuvalete ve oglum hic konusmuyor ögrenirse nasil söyleyecek merak ediyorum anne baba ve üc bes kelimeden baska konusmuyor

E maşallah daha ne yapsın çocuk ilk günden :nazar:
arada kaçırmalar olursa da kızmayın sakın.

Bugün 4.günümüz ve sükür hala kuru kalkiyor simdiye kadar hic yataga kacirmadi ve gece uykudan aglayip kivrandi cisini anlatmaya calisti götürdüm tuvalete oturur oturmaz hemen yapti ve yataga götürdüm tekarar uyudu gece bu kadar kolay olacagini hic düsünmezdim cünkü cisi gelirse uykuda bile uyanip agliyor kivraniyor altina yapmiyor dün gündüz sadece bir kere altina yapti digerlerini tuvalete yapti simdilik iyi gidiyoruz insallah gündüzüde halledersek cok iyi olur

merhabalar,öncelikle bu hiç de azımsanmayacak bir işmiş ben kızımla birlikte anladım.bizimki şuan 30 aylık ama bundan 10 ay öncesine kadar bile benimle birlikte gelmek tuvalete girmek istiyordu yanımda götürmeye başlamıştım oturup beklıyor heveslenıyordu sonraları ben çok sıkı tutmadım işi ara ara acaba yapar mı deyip yanımda gelmeleriyle kaldı ta ki iki ay öncesine kadar .tamam kızım artık büyüdün bak bez de kalmadı dedim ağlamaya başladı bez anne bez dedi babası bezine kuru çay koyup getirdi tamam annesi tak bezini al dedi açtım içini tabi bizimki anneeee eeee olmuş pis dedi evet kızım ee olmuş dedim gel takayım istersen dedim hayır hayır dedi öylece uyudu altını ıslatmadan uyandı sabah.bir iki kez sabahları çiş yaptı altına ama hep kakasını tutuyordu :) ben götürdüm getirdim sürekli tuvalete ilk çişini yapınca eline kalem verdim fayansları yazmasına izin verdim bende balık çizdim balon çizdim araba bebek aklınıza ne gelırse tuvalet sempatik olsun diye neler yaptım neler. o yazdı ben aldım kalemi.hadi annecim yap bidaha tekrar yaz dedim bu şekilde gide gele 3 hafta sonra anne çiş,anne kaka deyip kendiliğinden gitmeye başladı kalem de istemedi artık geceleri de bağlamayacaksınız çünkü bezi tamamen bırakmalı çocuk.ayarları ile oynuyoruz kopamıyorlar yavrularımız bezle.şimdi çok şükür kendı basına gidiyor yapıyor siz anneler kararlı olacaksınız onlar bizi anlıyorlar ikilemde kalmayın başladığınız işi yarıda bırakıp onu kandırmayın sonunu getirin o da siz de mutlu olun.

Slm anneler oglum 29 aylik ve dün tuvalet egitimine basladik daha önce bundan 2 ay önce baslamistim ve 2.günü pes etmistim cünkü üzerine yaptiginda habersiz habersiz dolasiyordu ben görüyordum ve her yarim saatte bir yapiyordu elbise yetistiremiyordum dün yine deneyeyim dedim ve yine umudum yoktu ayni olur diye ama öyle olmadi tabi yine tuvalete yapmadik ama en azindan yaptiktan sonra beni cagiriyordu annne diye ve elini agzina koyup aaa yapiyordu ben ne yaptim der gibi ve bu defa gün icinde cok az yapti cisini yani öglen 12 de uyandi basladik aksam 10 da uyudu ve 2 kere yapti sadece ilk kakasini yapti tuvalete aksam 8 de baktim ayakta ikiniyor anladim hemen tuvalete kosturdum ve yapti ama agladi korktu sanirim saat aksam 8 de sütünü verdim ve 10 a kadar bekledim yapmadi uyudu gece baglamadim altini tabi korkuyordum sabaha kadar cok yapar diye cünkü hergün neredeyse 1 kilo bezle uyaniyordu saat gece 1 e dogru ayandirdim tuvalete götürdüm yapti tekrar uyudu sabah 8e saati kurdum kalktim baktim kuru hic yapmamis ve tekrar uyandirip götürdüm tuvalete yapti sizce ilk gün nasil hazirmi tuvalete ve oglum hic konusmuyor ögrenirse nasil söyleyecek merak ediyorum anne baba ve üc bes kelimeden baska konusmuyor
benim kızım altında bez varken de oturarak yapmaya başladığında anne kaka yaptım anne çiş deyip rahatsız oldugunda karar verdim tamam hazır çocuk dedim başladım eğitime.gece hiç altına yapmadı gunduz 3 gün bir iki kez çişini kaçırdı ama ağlıyordu anneeee çiş dedi ben hemen değiştirmedim altını anneciğim bak ne olmuş ee olmuş kızım tuvalete yapalım tamam mı dedim her seferinde tamam demesine ragmen gitmiyordu tuvalete sonra ben öncülük edip büyük bir hevesle hadi gel tuvalete gidelim benim çişim geldi deyip kapı açık girdim sonra kendiliğinden kızım da yanıma geldi yapmadı ama oturdu bekledı sonra çıktık.ıkıncı gun çiş kaçırdı ucuncu gun kaçırdı .hiç kızmadım sadece kötü kokuyor ee oldu bak eşofmanın battı diyordum.sonraları altına kaçırmamaya çişini tutmaya başladı dedim olacak benım kızım alışacak bu kez .kalın taytlar giydirdim kilotlu coraplar aldım çok onları giydirdim hem üşümesin hem de evim kirlenmesin diye böylelikle kendim götürdüm getirdim 3hafta sonra anne çiş dedi ve o gun bugundur kendisi söyliyor güle oynaya anne kız gidiyoruz koşa koşa tuvalete .tuvaleti eğlenceli hale getirin derim ben .kalemle fayanslara onun ilgisini çekercek bişeyler çizin ona da izin verin hadi sende yap çiz bakalım deyin benim kızım böyle aliştı umarım faydalı olur.her çocuk farklıdır evet ama denemekte fayda var sizin çocuğunuz neye ilgili siz yaratıcı olabilirsiniz çünkü tuvalet onlara çekici gelmiyor istemiyorlar

33 aylik ve 4 aylık bebeklerim var 3.günündeyiz biz de ilk gün çok kaçırdı altına 2.ve 3.gün yarıya indi.cümle kurabiliyor dediğimi anlıyor. Ama ben goturmeyince anne çiş var demiyor :KK43: ne zaman öğrenir acaba tamamiyle

33 aylik ve 4 aylık bebeklerim var 3.günündeyiz biz de ilk gün çok kaçırdı altına 2.ve 3.gün yarıya indi.cümle kurabiliyor dediğimi anlıyor. Ama ben goturmeyince anne çiş var demiyor :KK43: ne zaman öğrenir acaba tamamiyle
kızımı ben bir ay o söylemeden götürdüm sabah uyandıgında gun aralarında akşam yatmadan önce çok sık gidiyorduk evet anneler biraz yoruluyor ama inanın değiyor.bir ayın sonunda anne çiş deyip koşa koşa tuvaletin önünde bekledi anneee gel gel dedi o günden sonra hep kendi söylemeye başladı .darısı sizin başınıza diyorum o zaman..
kızım şuan 30 aylık oldu şükür ki bezden kurtulduk...

X