• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tecrübeli anneler!!!park yatak dahamı iyi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
slm annişler ben bebek beşiği alcamda evimin küçük olmasından dolayı bebek odası alamıyorum bunun için sadece beşiğini almak zorundayım şimdilik.onun için sizden fikir almak istiyorum bana hangisi uyar ve hangisi daha pratik ve kullanışlı tavsiyelerinizi bekliyorum:CüvCüv:a.s.

park yataklar güzel ama sallandıkça gevşiyo gıcırdamaya başlıyo eğer sallamam diyosan kullanışlı sepet beşiklerde güzel ama onda fazla yatıramıyosun hareketlenmeye başlayınca zor olur

canım teşşkr ederm cvbın için park yataklara geçen baktım inan diğerlerinden çok onlar hoşuma gitti eğer sen öyle diyosan bi düşüncem.......

canm bende park yatak aldım 5. ayda aldık ogünden buyana kurulu duruyor kullanılmadığı için bilemicem sallandıkça gevşermi ama genelde park yatak kullananlar memnunlar belki markadan markayada değişiyordur benim odamda çok küçük en mantıklısı park yatak bizim için

Ben kraft marka aldım 2 katlı şimdi kızım üstte yatıyor.sallanması pek rahat değil açıkcası.
Haşırt huşurt bi ses çıkıyor.
ben oturma odası için aldım.Yatak odamıza sallanan beşik almıştık.Tabi onun sallanması felan daha bi güzel.

ama oturma odasında kaldık ilk zamanlar baya iyi oldu bu yönden.Şimdi annemlere geldim gelirken park yatağını katlayıp getiriyourz.Kızım hep kendi yatağında yatıyor.eğer bizim gibi seyahat durumlarınız varsa park yatak tavsiye ederim.

Ama diğerinin konforu ayrı oluyor.Buda bi gerçek.

bugün gittim aldım yatağı kızlar bana pratik geldi bu arada sizlerede tşşkr ederim sizin bana verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı yatağı alırken ben beğendim inşllh memnun kalırım..

Back