- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
- Konu Sahibi sarioglan_karakiz
kızım 23 aylık tuvalet eğitimine başlayalı 10 gün oldu, bezini hiç çıkarmadım henüz. kaka ve çiş zamanlarını tahmin etmeye çalışarak götürdüm tuvalete. lazımlığa oturmadı,klozeti de istemiyor direkt tuvalete çömeliyor artık taş yer nere denk gelirse :)) o yüzden sürekli poposunu ve ayaklarını yıkıyorum hasta olacak diye korkuyorum. eğitimde de şu aşamadayız, kakayı işine gelirse söylüyo ama çoğu zaman ben ıkınmaya başlayınca hemen kapıp götürüyorum, çişi oyun haline getirdi sürekli çiş var ya da kaka var diye götürüyo beni, orda suyla tuvalet kağıdıyla oynuyo. aradabir de azıcık çiş yapıo. her seferinde küçük bi duş alıp çıkıyoruz. sabrımı çok zorluyo artık bu durum. ama pes etmeyi düşünmüyorum.
size sorum bezini çıkarmamam sorun olur mu gecikir mi öğrenmesi,
ikinci sorum gece eğitimine hiç başlamadım, eş zamanlı mı gündüze alıştıktan sonra mı başlamalıyım? gecede kaç defa kaldırmalıyım kaç saatte bir?
lütfen tecrübelerinizi yazın tek başıma şu işin altından kalkamayacakmışım gibi geliyo bir yandan da utanıyorum kendimden tuvalet eğitimi bu kadar zor mu gerçekten 10 çocuk büyütenler nasıl büyütüyo diye geçiyo hep içimden.
Allah yardımcımız olsun, yine de sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur inşallah...
size sorum bezini çıkarmamam sorun olur mu gecikir mi öğrenmesi,
ikinci sorum gece eğitimine hiç başlamadım, eş zamanlı mı gündüze alıştıktan sonra mı başlamalıyım? gecede kaç defa kaldırmalıyım kaç saatte bir?
lütfen tecrübelerinizi yazın tek başıma şu işin altından kalkamayacakmışım gibi geliyo bir yandan da utanıyorum kendimden tuvalet eğitimi bu kadar zor mu gerçekten 10 çocuk büyütenler nasıl büyütüyo diye geçiyo hep içimden.
Allah yardımcımız olsun, yine de sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur inşallah...