Tecrübeli anneler lütfen yardım

59Nur59

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
23
19
27
Merhaba kızlar, 13 aylık Bi bebeğim var geceleri sadece emmeye kalkıp tekrar geri uyurdu ama lu 4 5 gündür gece 11 gibi kalkıp sabah 3e 4e kadar oturuyo ve sürekli emmek istiyo artık uçları acıyo süt kalmadığını hissediyorum ama o hala istiyo sizce artık doymuyo mu gece exstra süt vermeli miyim yoksa dönemsel bi uyku bozukluğu mudur lütfen bana yardım edin böyle şeyler yaşadınız mı neler Yaptınız acaba..

Muhtemelen diş döneminde ya da gelişimsel bir atak yaşıyor. Gayet normal, beslenmeyle alakası yok. Duygusal olarak ya da fiziksel olarak emerek rahatlıyor.

Ara ara öyle oluyorlar diş geliyor olabilir, atak olabilir, odanın havası kuru olabilir, ağzı kurumuş olabilir, az ya da çok besin almış olabilir, oda çok sıcak ya da serin geliyor olabilir, yA da sadece canı emmek istiyor olabilir 😝 benimki de 13 ayda öyleydi. Bi gün nasılsa emmeyi bırakacaklar, bununla motive oluyorum. İhtiyaç duymasa yapmaz diyorum. Dişlemediği sürece tabi

Merhaba kızlar, 13 aylık Bi bebeğim var geceleri sadece emmeye kalkıp tekrar geri uyurdu ama lu 4 5 gündür gece 11 gibi kalkıp sabah 3e 4e kadar oturuyo ve sürekli emmek istiyo artık uçları acıyo süt kalmadığını hissediyorum ama o hala istiyo sizce artık doymuyo mu gece exstra süt vermeli miyim yoksa dönemsel bi uyku bozukluğu mudur lütfen bana yardım edin böyle şeyler yaşadınız mı neler Yaptınız acaba..
Muhtemelen diş çıkartıyordur. Neyi olduğunu bilmediği içinde size sokulup rahatlamaya çalışıyordur. Hafif ateşlenebilir korkmayın ve bence doktorunuza mutlaka danışın. Özellikle gece sütü bademcikleri için pek iyi değil. Bademciklerde bakterilerin üremesine zemin hazırlıyor. Dediğim gibi mutlaka doktorunuza danışın. Kolay gelsin, umarım bu dönemi çabuk atlatırsınız🙏🏻

Merhaba şuan benim kızımda 14 aylık bizde o durumdaydık geceleri de destekliyorum o tarz durumlarda hem diş geliyor olabilir veya arkadaşlar dediği gibi atak da olabilir. Sabırlı olup anlamaya çalışın sadece miniginiz

X