Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emmek istiyordur, dişi çıkacaktırBebegim 5 buçuk aylık ama nerdeyse 1 aydan fazladır geceleri yarim saatte bazen 15 20dk da ağlayıp uyaniyor ama baya baya bi aglama kucagimda ninni söyleyip tekrar uyutuyorum koyuyorum ama sonra yine aynı her gece sabah ediyoruz varmi başın gelen lütfen bir akıl verin
Bir çıkamadı dişleri öldük walla 1 aydırEmmek istiyordur, dişi çıkacaktır
Dis etlerinde 4 tane yer sis Mısır tanesi kadar ama haftalardır o haldeEmmek istiyordur, dişi çıkacaktır
Sizinde sis mi dis etleri benim baya sis ama çıkmadı bizimde 1 ayı geçti her gece sabah ediyoruzBir çıkamadı dişleri öldük walla 1 aydır
Cok net dis agrisi. Yatamadan once bir ilac verseniz. Ya da dis etlerine rahatlatici krem surseniz. Belki ise yararBebegim 5 buçuk aylık ama nerdeyse 1 aydan fazladır geceleri yarim saatte bazen 15 20dk da ağlayıp uyaniyor ama baya baya bi aglama kucagimda ninni söyleyip tekrar uyutuyorum koyuyorum ama sonra yine aynı her gece sabah ediyoruz varmi başın gelen lütfen bir akıl verin
Ayyy tam 7 aylık olana kadar geceleri sıfır uykuyla ayakt durdum o günler gitsin geri gelmesin sonradan sanki sihirli bi değnek değdi uykusu düzene girdi hiç uyanmadı geceleri.Bebegim 5 buçuk aylık ama nerdeyse 1 aydan fazladır geceleri yarim saatte bazen 15 20dk da ağlayıp uyaniyor ama baya baya bi aglama kucagimda ninni söyleyip tekrar uyutuyorum koyuyorum ama sonra yine aynı her gece sabah ediyoruz varmi başın gelen lütfen bir akıl verin
Maşallah. Darısı benim bebeğime. Nasıl uyutuyorsunuz benimki 10 aylık emerek uyuyor gece çok sık uyanıyor hiç düzeleceğinden umudum yok meme vermeyim dedim çok ağladıAyyy tam 7 aylık olana kadar geceleri sıfır uykuyla ayakt durdum o günler gitsin geri gelmesin sonradan sanki sihirli bi değnek değdi uykusu düzene girdi hiç uyanmadı geceleri.
Bu çığlık çığlığa ağlamalar ve sık uyanmalar ya dış ya da ayrılık kaygısından oluyor genelde. Ama ayrılık kaygısı için küçük daha. So lame'in dediği gibi dış jeli sürün iyi geliyorCok net dis agrisi. Yatamadan once bir ilac verseniz. Ya da dis etlerine rahatlatici krem surseniz. Belki ise yarar
Memeyi kesme bence daha küçük. Uykuya dalma alışkanlığını değiştirebilirsiniz. Uyku arkadaşı verin beşiğini sallayın yavaşça. O şekil denediniz mi hiç ?Maşallah. Darısı benim bebeğime. Nasıl uyutuyorsunuz benimki 10 aylık emerek uyuyor gece çok sık uyanıyor hiç düzeleceğinden umudum yok meme vermeyim dedim çok ağladı
Yok memeyi kesmek derken gece her uyandığında vermek istemiyorum onun dışında emzirmeyi bırakmam ama uykuya geçiş kısmı sıkıntı bizim için. Beşikte yerinde durmuyor ki 2 snMemeyi kesme bence daha küçük. Uykuya dalma alışkanlığını değiştirebilirsiniz. Uyku arkadaşı verin beşiğini sallayın yavaşça. O şekil denediniz mi hiç ?
Gece uyandığında su vermeyi deneyin biberonla.Yok memeyi kesmek derken gece her uyandığında vermek istemiyorum onun dışında emzirmeyi bırakmam ama uykuya geçiş kısmı sıkıntı bizim için. Beşikte yerinde durmuyor ki 2 sn
Ağlıyor aslında ağlamasına izin versem alışır belki ama insan dayanamıyorGece uyandığında su vermeyi deneyin biberonla.
Ah o dayanmayı bir becerebilsek zaten bebişlerimizi her şeye alıştırabiliriz de işteeeAğlıyor aslında ağlamasına izin versem alışır belki ama insan dayanamıyor
Ayrılık kaygısına bir çözüm varmi pekiBu çığlık çığlığa ağlamalar ve sık uyanmalar ya dış ya da ayrılık kaygısından oluyor genelde. Ama ayrılık kaygısı için küçük daha. So lame'in dediği gibi dış jeli sürün iyi geliyor