• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları tecrübeli anneler lütfen yardım bakarmısınız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brn1987

meleğimi büyütüyoruz
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
389
7
96
İstanbul
kızlar bebeğim diş çıkartıyo galiba damakları ateş gibi su bardağı hep elinde ateşine bakıyorum yok ama harareti var galiba damakları çok sert olduğu için zor çıkar dedi doktorumuz rahatlatıcı jel verdi ama faydası yok ishal olduk iştahımız gitti zayıflıcak diye korkuyorum iştah açıcı vermedi dr kilosu iyi dedi ama zayıflamasın diye alıp versemmi acaba yada balık yağlı şu meşhur şuruplardan bilmiyorum çok şaşkınım hiç böyle dülşünmemiştim sizler neler yaptınız lütfen yardım

doktorunuza güvenin diş döneminde iştah açıcı verseniz bile yemeyecektir çocuğu zorlamayın

kızlar bebeğim diş çıkartıyo galiba damakları ateş gibi su bardağı hep elinde ateşine bakıyorum yok ama harareti var galiba damakları çok sert olduğu için zor çıkar dedi doktorumuz rahatlatıcı jel verdi ama faydası yok ishal olduk iştahımız gitti zayıflıcak diye korkuyorum iştah açıcı vermedi dr kilosu iyi dedi ama zayıflamasın diye alıp versemmi acaba yada balık yağlı şu meşhur şuruplardan bilmiyorum çok şaşkınım hiç böyle dülşünmemiştim sizler neler yaptınız lütfen yardım

Rahatlatıcı jel kullanmadım ben, çıkacak olan dişlere zarar verebileceğini söylemişti doktorumuz.
Zaten ne kadar faydası olduğu tartışılır, zaten sende fayda görmemişsin.
Diş çıkarken iştahsızlık çok doğal canım, sen bebeğini susuz bırakmamaya bak. Bitki çayları ile sürekli sıvı takviyesi yap. Birkaç gün iştahsız olması bebeğine zarar vermez, korkma hiç.
Ama ishal olamsının diş ile bağlantısını çözemedim, doktora danıştın mı? Belki başka sebebi vardır. Diş kaşıntısı yüzündne her bulduğunu ağzına götürmüşse, belki mikrop kapmıştır.

Ama ishal olamsının diş ile bağlantısını çözemedim, doktora danıştın mı? Belki başka sebebi vardır. Diş kaşıntısı yüzündne her bulduğunu ağzına götürmüşse, belki mikrop kapmıştır.

diş dönemlerinde bağırsak düzenleri değişiyor sıklıkla ishal, nadiren kabızlık görülebiliyor arkadaşım tamamen normal

cnm.çok zor bir dönem...Allah yardımcınız olsun...tamamen bitkisel jeller var onlardan kullanabilirsin...eğerki dişi zor patlatan bir bebekse işin çok zor...benimki halen öyle şişiyor,kabarıyor,acısını çekiyor tmm bu sefer çıkacak diyorum geri duruyor...öyle böyle derken sonunda çıkıyor bir de hastalıkla denk gelmiyormu bazen deliriyorum...ben balık yağı kullanıyorum arkadaşım özelliklede diş çıkarma ve hastalık zamanında faydası olduğunu düşünüyorum..çünkü içeriğinde bir sürü vitamin var sadece balık yağı değil o yüzden bebişlerimiz birşey yemesede en azından vitaminleri bir şekil almalarını sağlıyor.aç karınla verilirse kilo yapar,tok verilirse yapmaz yani bizde öyle oluyor...yalnız yaz ayında çocuğa ağır gelebilir diye yazın vermeyin diyor dr.birde içebildiği kadar su içir hem hararetini almaya yardım eder hemde ishalde vücut su kaybedeceği için gereklidir...

Back