- 11 Ocak 2012
- 1.031
- 5
Merhaba kıslar, şu ara alışverişimizi tamamlamak üzereyiz tek eksiğimiz arabamız ve beşiğin içine yatağımız kaldı....ne dertmiş bi türlü karar veremedim yatak yarı ortepedikmi hangi marka yok hangi bebek arabası stresten gerim gerim gerildim (( kullanan yada bilen arkadaşlardan özellikle tavsiye istiyorum aşağıda linkini verdiğim arabalar arasındayım aslında seçenekleri 3e indirmiştim yine çoğaldılar ( ve 4. katta asansörsüz bi evde oturuyorum arabayı kolay kapatıp taşımalıyım ve evimde az yer kaplamalı odam küçük...birde yenidoğandan itibaren kullanılanlarmı avantajlı yoksa 3 ay ve sonrası yeterli oluyormu ...ayrıca ana kucağı takılanlar çok teferruatlı geliyor bir kalemde olayı bitirmek istiyorum zaten arabam yok ana kucağı çok elzem bişi gibi gelmiyor...ama tecrübesizlik işteeeeee yardım bekliyorum arkadaşlar ilk bebeğim herşeyin en güzelini istiyorum ama imkanlar dahilinde ve kullanışlı olanı çok şeymi istiyorum ne :)))aslında 600 tl yi geçmeyi düşünmüyordum ama seçenek arttıkça fiyat artıyor ve kimisi diyorki bir arabayla kalmıyorsun mutlaka ikincisi alınıyor o zaman ne gerek var diyorum ama ilk çocuk ilk heyecan heves bilgisizlik tecrübesizlik hepsi bi arada....
Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Blue / Mist - e-bebek.com
Trends For Kids Buggster S , Trends For Kids , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Cybex Onyx Baston Puset Krmz
Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Blue - e-bebek.com
Peg Perego Pliko Mini Bebek Arabası Sky - e-bebek.com
Peg Perego Aria Bebek Arabası Geranium - e-bebek.com
Nuna Pepp Bebek Arabası Scarlet - e-bebek.com
Maclaren Techno XLR 2012 Bebek Arabası Medieval Blue / Lemon Dro - e-bebek.com
Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Blue / Mist - e-bebek.com
Trends For Kids Buggster S , Trends For Kids , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Cybex Onyx Baston Puset Krmz
Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Blue - e-bebek.com