Canm catlak oldumu dısarda popo deliğinin dısarsında bi şişik oluyo o kabıxlık olmaynınca normal bole mercimek gibi oluyo ama zorlanınca şişiyo
Beponthlu bnde kullnıyorum ama bi fayda etmıyo inanmıcaksnz arko krem yokmu tüp böle yaglı o daha ii geliyo özellikle o yırtık olan sart.ürüyorum sanki daha rahat gibi
Ah hanmlar bilmiyorum ne olacak bole ..
Arko daha iyi geliyor demissin ama onun icinde alkol vb katki maddeleri epey var dikkatli kullan. Bepanthol ise yaramiyorsa doktoruna veya eczaciniza danisip bebeginizin poposuna zarar vermeyecek bir krem kullanin. Biz basur icin kullanilan oturma sularindan kullanmistik 15 gun o epey duzeltmisti durumu. Normal doktorlar iyi niyetle ilaclar veriyorlar ama kesin cozum icin iyi bir cocuk cerrahina goturmeniz sart. Benim kizimin suan catlak yok o gecti ama cok hassas beyaz tenli birde ben bepantholu koruma ve rahatlatma amacli kullaniyorum. Bir de cocuk cerrahlari bagirsaklara uzanan bir durum varmi diye kontrolde ettiklerinden insan daha rahat ayriliyor muayneden
Sizi sürekli yanında istiyorsa güven eksikliğindendir. Dokunup uyuyorsa kendisini güvende hissetmek istiyordur. Sizin biranönce uyusunda gideyim demenizi bile hisseder çocuklar. Valla siz bilirsiniz ama önce can sonra canan derim ben. Ömrünün sonuna kadar sizinle yatmayacakya ve birdaha bebek olmayacak.... 😉 eşiniz bence anlayışla karşılıyordur sizi. Siz eşinizle yatarken o yanlız düşünsenize böyle yapması bence gayet normal. Size doyamamış o yüzden anne güveni istiyor 😉😉
Uzman pedogoglardan bazılarıda aynılarını söylüyor
Ewet hak veriyorum en fazla ne kadar yatacak bnmle
Ama ona özgüvenide saglamam lazım
Eşimden dolayı bir problemim yok saolsun cok anlayışlı
Ama kızım 2 yasına kadar kendisini ıyutmayı ögrenmeli diye düşünüyorum
Yanlışmı düsünüyorum bilmiyorum
Gece sürekli uyanması,aglaması, uykusunun bölünmesi bir yana kızımı cok agresif olmaya itiyo
Hep bi döngü var.
Bana ihtiyacı war bunun bilincindeyim
Ben hep yanındayım zaten oda bunun farkında ama bu kız bni kullanıyo gibi
Saka bi yana arkadasım senin demek istedigini anladım cok teşekkür ederim
Ben yöntem istiyorum yawas yawas alışmasını istedigim için
Yoksa kızımdan ayrı yatayım yada bni istemesin elimi tutmasın deil inan bn ona öle alışmısım ki suan düzen kurma asamasındayım ve cok zorlanıyorum hatta eşim diyok ki ilk önce sen alış onsuz yatmaya :)))
Valla bende iki yaşına kadar benimle yatıp iki üç yaşından sonra o hazır olduğunda ayırmak hedefim ve Plan'ım. Umarım bu döneminizi kolay ve çabuk atlatırsınız ☺️☺️ Tatlı tatlı yumuş yumuş yatın annesi yaaaa o çok tatlıdır eminimmm boşverin evi kocayı ☺️☺️☺️ Yok şaka biryana siz bebeğiniz için en iyisini bilirsiniz Allah kolaylık ve sabır versin ☺️
Uragan arkadasım bn istanbulda oturuyorum
Sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan önerenilecegin VE YA ÖNERENİLEGİNİZ cocuk cerrahı varmı?
Gece sürekli uyanması,aglaması, uykusunun bölünmesi bir yana kızımı cok agresif olmaya itiyo
Hep bi döngü var.
Yoksa kızımdan ayrı yatayım yada bni istemesin elimi tutmasın deil inan bn ona öle alışmısım ki suan düzen kurma asamasındayım ve cok zorlanıyorum hatta eşim diyok ki ilk önce sen alış onsuz yatmaya :)))
Hep bi döngü var.