SelamünAleyküm Hanımlar gruba buğün katıldım sizlerin yardımına tecrübelerinize düşüncelerinize inancım var üye olmadan önce de formlarınızı hep okuyordum Şimdi biz beş senelik evliyiz bu zamana kadar ben hiç korunmadım hap iğne vs eşim korunuyordu benim asla böyle şeyler yapmamı istemezdi ileriyi düşünerek sonra ben her sene tahlil yaptırıyordum tabi yumurtalıklarım da tembelleşme kist vs var mı diye bu zamana kadar çok şükür birşeyim çıkmadı adetime beş gün kala cinsel birliktelik yaşadık bu sefer çocuk için düşünemiştik borçlardan ötürü sıkıntılardan bu zamana kadar allahım nasip eder inşallah kimsenin kucağını boş bırakmaz şimdi sizlere sorum bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ne kadar sürede döllenme gerçekleşir bir haftalıkken sonuçlanır mı anlar mıyım ? buğün adet olmam lazımdı ama şuan tık yok sabahta bi bulantım oldu aç karnına uykudan uyandım ama kusma olmadı yarında olmazsam pazartesi test yapmak istiyorum ne kadar süre dikkat etmem gerekir düşük vs olmaması için tavsiyeleriniz neler 24 yasındayım 163 kilom da 62 idi ilk tecrübem olacak çok ince eleyip sık dokuyan birisiyim çokta korkularım var acaba pimpiriklenmişmiyimdir normal mi belirtiler yoksa daha doğuma gelene kadar başımda da bi anne abla vs olmayınca gerçekten çok zor hepiniz kıymetini bilin gerçekten ailelerinizin sizlerin dualarına yardımına çok ihtiyacım var allah eşimden razı olsun o iyiki var şansım birtek şimdiden tek tek size de teşekkür ediyorum