Tecrübeli anneler bilgilerinize ihtiyacim var

emine2168

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
49
1
13 aylik oglum yabancilarin bile kucagina giyiyor cok güler yüzlü hala yürümüyor tutunarak siraliyor oturuyor kalkiyor. Elinden tutunca yürüyor hep yürümek istiyor yabancilar kucagina aldimi saskinlikla bi süre bakiyor sonra. Alisiyor hemen bunlar normalmi cikardigi sesler mama baba dedee köpek görünce hav hav yiyecek gördümü veya su istedimi mam diyor aceba normal sürecmi icime sinmeyen seyler var ?

Çocukların yürümemesi 18 aya kadar normal, çocuğunuz hareketliymiş zaten hiç yürümüyor değilmiş. Konuşma konusunda da bi sorun göremedim, daha küçük. Içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza danışın.

Çocuğun şimdi birilerine gitmesi sizinle arasındaki bağın güvenin güçlü olmasından kaynaklanıyor diye biliyorum, sevgi dolu bı çocuk, ilerledikçe bu durum değişecek tabii ki, benimde öyleydi oğlum herkese mavi boncuktu giderdi şimdi üç yaşında istemeyince bize bile sarilmaz opturmez başkasına zaten müsade etmez istemez, görümcem psikolojik danışman o böyle açıklamıştı, adım adım da değişiyor anlatiyorduk ona iki yaşlarındayken anne ve baba dışında kimseyi öpmek zorunda değilsin sarılmak zorunda değilsin diye, şimdi gayet kendi sınırını biliyor istemezse yok diyor

Gayet normal ayına göre.Hic sıkıntı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…