- Konu Sahibi nickminkenari
-
merhaba annelerr...
bebeğim 14 günlük oldu maalesef annem çalıştıgı için yanımda sadece 9 gün kalabildi kızımla başbaşa kaldık. aklımda bikaç soru var bana bu konuda yardımcı olursanız sevirim
1. bebeğimi hıçkırık tuttuğunda emzirmekden başka geçmesi için bi yöntem varmıdır( bazen hıçkırmakdan ememiyor)
2. bebeğimin vajinasının iiçinde beyaz bi jel var hastanedeyken hemşire silmeyin demişdi ama bazen çok yogun kaka yapıyor ve arasını silmem gerekiyo bi sakıncası olabilirmi.
3. sürekli azğıyla emme hareketi yaptıgı için emzik veriyorum ama diliylele atıyo ilerleyen zamanlarda alışırmı.
son soru kendimle alakalı
4. sezaryanla dogum yaptım akıntı illa 40 gün sürücek diye bişey varmı yoksa normal dogum içinmi geçerli
mrh sizlere bir sorum olacaktı benim bebegim 13 günlük hastanede alınan topuk kanının tsh si yüksek çıkmış bu tsh ile ilgili bilgisi olan varmı acaba?
bu topuk kANI testini dogum yaptıgım hastanede yapıldı ama saglık ocagında da yapılması gerekiyomuş 2 kez yapılmış olucak sizi ararlar demişlerdi arayan da yok sorada. bu test için sizi aradılardamı gidip yaptırdınız yksa kendinizmi gittiniz yaptırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?