- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- Konu Sahibi kaldi2sene
Emzirme konusunda bebekle biraz inatlaşmak lazım. Aç kalınca mecbur emer annesini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklı eriyorken olabilir ama küçükken olmuyo ne zaman mamaya başladınız. bizimki 40 ı çıkmamıştı zaten bi ay ikisini bir götürdü sonra emmez olduboyle genellemeler yapmamak lazim. benim iki kizimda hem mama yedi hem emdi. cocuguna göre degisiyor.
kucuk ilk dogdudunda basladilar hastanede. mama ve anne sutu devam ettik. buyukte uc ay sonra basladik. oda aynen devam etti.aklı eriyorken olabilir ama küçükken olmuyo ne zaman mamaya başladınız. bizimki 40 ı çıkmamıştı zaten bi ay ikisini bir götürdü sonra emmez oldu
evet ilk basta yara oldu lanolin surup gogus kalkani koydum her emzirmeden sonra.ama göğüs pedi degil kalkan olacakki hicbiyere dokunmadan kremi emicek yumusacik oluyoTamam dediğin gibi denicem bide.
Meme ucun çok aciyomuydu
iyiymiş.bizim salak dr bana emzirme mama ver demişti hay allahım aklıma geldikçe delleniyorumkucuk ilk dogdudunda basladilar hastanede. mama ve anne sutu devam ettik. buyukte uc ay sonra basladik. oda aynen devam etti.
Gece hiç uyumuyr
Konunun benimle ilgisi yok ama hiç doğum yapmadım bi bilgimde olmadigi icin size soralim dedik..komsum yeni doğum yaptı. 23 yasinda. Bakacak kimseside yok tecrübesiz . annesi gelirim gelirim demis doguma gelmis . Memlekete gideyim yine gelirim hemen demis ama geri gelmemis. Simdi kv gelecek ins onu bekliyor neyse sorumuz şu : bu kiz bebeği doğurdu bebek sarılık oldu filan neyse sütü az gelmiş yetmemiş. Bebek 4 gunlukken mamaya başlamislar sütü az olduğu için. Şu an bebek 24 - 25 günlük filan . Anne sütünü istemiyor hep mama istiyor sizce ne yapılabilir kız çok Üzgün .. diger kafasina takilan da şu : anne sütü hiç emmedi bunun zararı olur mu ?
Ayrıca mecburen 4. Günden beri mama veriyor bebeğe bunu nasıl aşacak,?
Teşekkürler
Daha alışmaz canım benim kızım da 18 günlük mamaya biberona alıştı anne sütünü asla almaz daha oğlum da öyle oldu sağarak verebilir ama arkadaşın o da bi yere kadar..Konunun benimle ilgisi yok ama hiç doğum yapmadım bi bilgimde olmadigi icin size soralim dedik..komsum yeni doğum yaptı. 23 yasinda. Bakacak kimseside yok tecrübesiz . annesi gelirim gelirim demis doguma gelmis . Memlekete gideyim yine gelirim hemen demis ama geri gelmemis. Simdi kv gelecek ins onu bekliyor neyse sorumuz şu : bu kiz bebeği doğurdu bebek sarılık oldu filan neyse sütü az gelmiş yetmemiş. Bebek 4 gunlukken mamaya başlamislar sütü az olduğu için. Şu an bebek 24 - 25 günlük filan . Anne sütünü istemiyor hep mama istiyor sizce ne yapılabilir kız çok Üzgün .. diger kafasina takilan da şu : anne sütü hiç emmedi bunun zararı olur mu ?
Teşekkürler
Canım malesef biberonu verince bu akıllı bıdıklar anneyi bırakıyorlar mamayi kasik ile versin asla biberon vermesin ve devamlı kendi göğüsunu versin daha bebek çok küçük tekrar anneyi emer sütu çoğaltmak için bol Komposto,boza süt,dereotu,su yeşillik tuketsin asla sütum yok demesin beyne öyle sinyal gidiyormus,hep sütum bol olacak desin inşallah tekrar emer annesiniKonunun benimle ilgisi yok ama hiç doğum yapmadım bi bilgimde olmadigi icin size soralim dedik..komsum yeni doğum yaptı. 23 yasinda. Bakacak kimseside yok tecrübesiz . annesi gelirim gelirim demis doguma gelmis . Memlekete gideyim yine gelirim hemen demis ama geri gelmemis. Simdi kv gelecek ins onu bekliyor neyse sorumuz şu : bu kiz bebeği doğurdu bebek sarılık oldu filan neyse sütü az gelmiş yetmemiş. Bebek 4 gunlukken mamaya başlamislar sütü az olduğu için. Şu an bebek 24 - 25 günlük filan . Anne sütünü istemiyor hep mama istiyor sizce ne yapılabilir kız çok Üzgün .. diger kafasina takilan da şu : anne sütü hiç emmedi bunun zararı olur mu ?
Teşekkürler
Benim de sütüm hemwn gelmedi mama vwrsim mecburen sarılık olmamaai için sonrasinda da cok az vardi amam devamlı versim tabi dwvam sütü ile beraber en son goguslwrim yara oldu mecburen sağıp biberinla verdim 4. Ayda da bitti sütüm suan mama ya devam ediyorum 6 aylik oldu ek gidaya da başladıkKonunun benimle ilgisi yok ama hiç doğum yapmadım bi bilgimde olmadigi icin size soralim dedik..komsum yeni doğum yaptı. 23 yasinda. Bakacak kimseside yok tecrübesiz . annesi gelirim gelirim demis doguma gelmis . Memlekete gideyim yine gelirim hemen demis ama geri gelmemis. Simdi kv gelecek ins onu bekliyor neyse sorumuz şu : bu kiz bebeği doğurdu bebek sarılık oldu filan neyse sütü az gelmiş yetmemiş. Bebek 4 gunlukken mamaya başlamislar sütü az olduğu için. Şu an bebek 24 - 25 günlük filan . Anne sütünü istemiyor hep mama istiyor sizce ne yapılabilir kız çok Üzgün .. diger kafasina takilan da şu : anne sütü hiç emmedi bunun zararı olur mu ?
Teşekkürler