Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler bi bakar misiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebek alismis biberondan lok lok cekmeye oglumun doktoru sakin biberon vermeyin emzirememe durumu olursa kasikla verin bi muddet demisti gece uykusunda bi denesin memeyi almiyosada sut sagma aparatlari var onlarla sagsin biberondan icirsin sutunu

Bn syldm o yazdı şimdide bebeğe bakyr bn cvp veriyrm srn mu oldu anlamadm zaten bnm için sordk

Mama alan meme de emer. Ama biberonun yavaş akış olması gerekir. Mamayı da kendi sütüyle yapabilir.

Asejik anne sütünü biberonla versem dyrm snce ise yararmi

Bianne yeni doğum yapmş kızını nasıl yalnız bırakıyor ya soru bu değil ama ben oraya takıldım...

Anne kendi sutunu sagsın biberonda. Hemen hemen gelince alılıyor ağızları bebeklerin.. Annenin goğsu işlerine gelmiyor.

Fkir veren arkadaslara tskkr edyrm
Bebek ağliyi denicem çoğu fikri inş anne sütü verirm tşkler

Bn syldm o yazdı şimdide bebeğe bakyr bn cvp veriyrm srn mu oldu anlamadm zaten bnm için sordk

sesli harflerı yazmayınca kimin yazdıgı anlaşılmıyor değil mi? çok şükür yazım tarzı denen bişey var da anlaşılıyor aynı elden çıktıgı.
öncekı uyelığınle de mılletı gerı zekalı yerıne koymaya çalışmıştın şimdi de aynısını yapıyorsun.
yetıyor yanı bır yenı ip numarası. bir akıllı sensin şu kk da.

canım mamaya başlamak hata olmuş malesef emdikçe çogalır süt.

bende iki ay emzirmiştim ama benimki farklı bi olay

şimdiyi kadar hiçbir eksikliğini görmedim hatta şükür kızım hiç hasta olmaz. anne sütü bağışıklığı sağlıyo diyorlar elbette güzel ama olmayınça yapacak bir şey yok mama başlanan çoçum bir daha emmez annesini malesef.
boyle genellemeler yapmamak lazim. benim iki kizimda hem mama yedi hem emdi. cocuguna göre degisiyor.

Ya süt yetmedi olur mu vardır sütü ha deyince hemen gitmez bende yaptım aynı tecrübesizliği ama didindin sonunda memeye döndürmeye başardım acilen tomrisin notlarını okusun sağmaya başlasın ve bebek istediği kadar kıçını yırtsın memeyi hep ağzına soksun millet altıncı yedinci ayda memeye döndürüyor bebe daha küçük

Mamanın tadı daha güzel. Mamayı biberonla vermesin. Çay kaşığıyla. Mama verdim diye üzülmesin. Vermeseydi sarılık geçmezdi.

X