Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler bi bakar misiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sut hemen gitmez oyle oynuyor olsa dahi o memede sut vardir su icin komposto sut yapan bitki caylari var onlari deneyin ve mumkunse dinlenin stress yapmayin sut olur

Biberona alışmaya başlamış Oyüzden anne sütünü reddediyor
Aslında sütü vardır ama mamaya başladığı için azalmaya başlamıştır
Eğer böyle biberona devam edecekse anne sütünü tamamen bırakacaktır
Bence biberonu tamamen kessin bol su, komposto, boza, alkolsüz malt içecekler içip uykusuna dikkat ederse sütü artar birde makinesi varsa emzirdikten sonra emzirdiği göğsünü sağsın çok faydası oluyor anne sütü miktarının artışına anne sütü gibisi yok çünkü
En kaliteli mama anne sütünün yanından bile geçemiyor

Ama süt az.
Sağınca çoğalır mi süt ?
Bi de kv mle normalde iyiyiz aka Bebeğimi çok sahiplendi sanki.. benim kızım kızım benim deyip duruyor tel de bebeğim için. .
Bebek benim.bebeğim ama sürekli kızım benim deyip duruyor ses cikaramiyorum ki tlf da. Gelince de böyle davranacak kesin ne yapıcam ben ya

E bu mesaj ne o zaman pekte içten

canim bende sezeryan oldum ilk gunler sutum pek gelmedi ama sut olmasada memeyi mutlaka verdim sonra biberonla mama verdim oyle oyle sut cogaldikca mamayi kestim sut emdikce cogalir memeyi almiyosada mutlaka sağınki cogalsin memeyide bikmadan usanmadan vermeye devam et bence açken verki çekmek zorunda kalsin doymayip bagirinca mamayi verirsin.birde ben anne meme ucu gibi olan biberonlardan vermistim onunda faydasi oldu.suan ben işe gidiyorum ben varken emiyo yokken sağdiğim sütü biberonla iciyo.yani ikisi birdende olur.sen üzme kendini ama mutlaka emmesede sağ.çift tarafli elektrikli pompalardan al cok kullanisli.gerekirse sütünü biberonla verirsin.anne sütu icmeden buyuyen birsuru cocuk var icmezsede bisey olmaz tabiki ama sütun varsada nekadar icse kardır
Tamam dediğin gibi denicem bide.
Meme ucun çok aciyomuydu

Acikinca emzirsin. Burda bi konu okumustum ta kac ay sonra mamayi biraktirmisti bir arkadas. Bebek uyuyunca uyusun. Uyumadan yesin birseyler.

Acikinca emzirsin. Burda bi konu okumustum ta kac ay sonra mamayi biraktirmisti bir arkadas. Bebek uyuyunca uyusun. Uyumadan yesin birseyler.
Emziriyordum kusuyordu . çaresiz durumdayim ama önerileri denicem süt pompası alicam ilk

X