Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesitecrübeli anneler bi bakar misiniz
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Konunun benimle ilgisi yok ama hiç doğum yapmadım bi bilgimde olmadigi icin size soralim dedik..komsum yeni doğum yaptı. 23 yasinda. Bakacak kimseside yok tecrübesiz . annesi gelirim gelirim demis doguma gelmis . Memlekete gideyim yine gelirim hemen demis ama geri gelmemis. Simdi kv gelecek ins onu bekliyor neyse sorumuz şu : bu kiz bebeği doğurdu bebek sarılık oldu filan neyse sütü az gelmiş yetmemiş. Bebek 4 gunlukken mamaya başlamislar sütü az olduğu için. Şu an bebek 24 - 25 günlük filan . Anne sütünü istemiyor hep mama istiyor sizce ne yapılabilir kız çok Üzgün .. diger kafasina takilan da şu : anne sütü hiç emmedi bunun zararı olur mu ? Ayrıca mecburen 4. Günden beri mama veriyor bebeğe bunu nasıl aşacak,? Teşekkürler
canım mamaya başlamak hata olmuş malesef emdikçe çogalır süt.
bende iki ay emzirmiştim ama benimki farklı bi olay
şimdiyi kadar hiçbir eksikliğini görmedim hatta şükür kızım hiç hasta olmaz. anne sütü bağışıklığı sağlıyo diyorlar elbette güzel ama olmayınça yapacak bir şey yok mama başlanan çoçum bir daha emmez annesini malesef.
canım mamaya başlamak hata olmuş malesef emdikçe çogalır süt.
bende iki ay emzirmiştim ama benimki farklı bi olay
şimdiyi kadar hiçbir eksikliğini görmedim hatta şükür kızım hiç hasta olmaz. anne sütü bağışıklığı sağlıyo diyorlar elbette güzel ama olmayınça yapacak bir şey yok mama başlanan çoçum bir daha emmez annesini malesef.
Neden direkt mama verdi, sütü mü yoktu? Bebeğe biberon verince ne yazıkki meme istemiyor, eğer ki sütü varsa biberonla mama mümkün mertebe vermesin gerekirse sütünü sağsın günde bir kaç kere biberonla onu versin.. Eğerki bunu yapacak yeterlilikte sütü yoksa bir meme bir mama yapsın ama emzirmeyi bırakmasın bence
Neden direkt mama verdi, sütü mü yoktu? Bebeğe biberon verince ne yazıkki meme istemiyor, eğer ki sütü varsa biberonla mama mümkün mertebe vermesin gerekirse sütünü sağsın günde bir kaç kere biberonla onu versin.. Eğerki bunu yapacak yeterlilikte sütü yoksa bir meme bir mama yapsın ama emzirmeyi bırakmasın bence
Sık sık emzirsin bence, aç kalınca mecbur emcek, bebeklerde dönem dönem memeyi istememe halleri oluyo, emzirmeye ve ısrarcı olmaya devam. Emdikçe gelir süt.
Sütünü sagsin. Makinalari var. Sagip biberonla versin simdilik. Sonrasinda sütü cogaldikca yavas yavas biberonu biraktirmaya calissin. Biberondan emmek daha kolay oldugu icin bebekleri vazgecirmek zor olur ama yine de denesin.
Kayinvalidesiyle umarim anlasabiliyordur. Yoksa bu sürecte daha cok yipranir.
Sık sık emzirsin bence, aç kalınca mecbur emcek, bebeklerde dönem dönem memeyi istememe halleri oluyo, emzirmeye ve ısrarcı olmaya devam. Emdikçe gelir süt.
Sütünü sagsin. Makinalari var. Sagip biberonla versin simdilik. Sonrasinda sütü cogaldikca yavas yavas biberonu biraktirmaya calissin. Biberondan emmek daha kolay oldugu icin bebekleri vazgecirmek zor olur ama yine de denesin.
Kayinvalidesiyle umarim anlasabiliyordur. Yoksa bu sürecte daha cok yipranir.
Ama süt az. Sağınca çoğalır mi süt ? Bi de kv mle normalde iyiyiz aka Bebeğimi çok sahiplendi sanki.. benim kızım kızım benim deyip duruyor tel de bebeğim için. . Bebek benim.bebeğim ama sürekli kızım benim deyip duruyor ses cikaramiyorum ki tlf da. Gelince de böyle davranacak kesin ne yapıcam ben ya
canim bende sezeryan oldum ilk gunler sutum pek gelmedi ama sut olmasada memeyi mutlaka verdim sonra biberonla mama verdim oyle oyle sut cogaldikca mamayi kestim sut emdikce cogalir memeyi almiyosada mutlaka sağınki cogalsin memeyide bikmadan usanmadan vermeye devam et bence açken verki çekmek zorunda kalsin doymayip bagirinca mamayi verirsin.birde ben anne meme ucu gibi olan biberonlardan vermistim onunda faydasi oldu.suan ben işe gidiyorum ben varken emiyo yokken sağdiğim sütü biberonla iciyo.yani ikisi birdende olur.sen üzme kendini ama mutlaka emmesede sağ.çift tarafli elektrikli pompalardan al cok kullanisli.gerekirse sütünü biberonla verirsin.anne sütu icmeden buyuyen birsuru cocuk var icmezsede bisey olmaz tabiki ama sütun varsada nekadar icse kardır
Ama süt az. Sağınca çoğalır mi süt ? Bi de kv mle normalde iyiyiz aka Bebeğimi çok sahiplendi sanki.. benim kızım kızım benim deyip duruyor tel de bebeğim için. . Bebek benim.bebeğim ama sürekli kızım benim deyip duruyor ses cikaramiyorum ki tlf da. Gelince de böyle davranacak kesin ne yapıcam ben ya