• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler, bi bakar mısınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
kızlar, 8 aylık bebeğim oturamıyor. 7 aylık oturabilen bebekler gördüm, tedirgin oldum. sizce normal mi?

ben tecrübeli değilim ama internette okuduğuma göre bebekler 6. alda destekle oturmaya başlar, 7-8. ayda ise desteksiz oturmaya başlar. bebişinin sırt ve boyun kaslarını geliştirmeye çalışmalısın bence yüzüstü pozisyonda yatırıp ellerinin üzerinde kalkması için onunla oyunlar oynayın ben genelde yere yatıp onuda yüzüstü kucağıma alıp oynuyorum. endişelenme bazı bebekler hantal oluyo bu konularda.

gayet normal... bebekten bebeğe değişiyor durum... benim oğlum geç oturdu, geç emekledi yürümeyede geç başladı... kulaklarını tıka çevrendeki olumsuz sözlere... bebeğinle sana sonsuz mutluluklar.....

üzelecek bişi yok her bebeğin motor gelişimi farklı

etrafına kulak asma
benim 2. oğlum 8 bucuk 9 aya geliyodu oturduğunda

Canım benim çok büyük ihtimalle endişelecek birşey yoktur.
Görümcemin kızı maşallah çokda zeki ama oturmayı da- yürüymeyi de- konuşmayı da geç başlattı, doktorları endişe edecek birşey olmadığını söylüyordu öyle de çıktı.

Senin de doktorun normal diyorsa hiççç takılma.

benim bebeğim 7 aylıkkaen emeklemeye başladı.8 aylıkken oturmaya başladı.Ben yeterince oturmaya teşvik etmediğimi düşünüyorum o nedenle bence geç oturdu.Belki sen de aynı şeyi yapmış olabilirsin.

çok sağolun kızlar. emeklediği halde oturamayınca endişelendim. doktorumuzla konuştum, tedirgin olmamamı söyledi sizin gibi. aslında pek oturmaya teşvik etmiyorum ben de.

Gün içinde oturma çalışmaları yapın. Fış fış kayıkçı oynayabilirsiniz. Bunlar gerçekten işe yarıyor.

Back