Çocuk Hastalıkları Tecrübeli anneler bebekleriniz hastayken neler yapıyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok geçmiş olsun umarım iyicedir biraz daha alya,şu an benim kızımın da ateşi var seni çok iyi anlıyorum

canım çok geçmiş olsun öncelikle ,
ateş için ateş düşürücü fitil ve şurupu dönüşümlü kullanabilirsin,fazla giydirme hafif şeyler giydir ,
iştahı için zorlama ,iyileşince yiyecektir ,
öksürük ,grip ,balgam gibi durumlrda ıhlamur birebir ,kaynat koy biberona içsin..
odasında muhakkak buhar mak.çalıştır ,mentol buğusu yap veya yastığının altına lavanta kesesi koy ..nefesini açar..
idrar yolu enf. nun tekrarlamaması için kaka yapınca altını hemen al ve arasını da muhakkak temizle ,bişey olur diye korkma ,kız çocukları gbenellikle bu sebebten enf. kapar
ve en önemlisi sabırlı ol ,bebek bu ,hastada olacak ,ateşide çıkacak..

allah yavrularımıza sağlık versin ..

geçmiş olsun,konuyu yeni gördüm, umarım iyileşmiştir kızın.bu sıralar burda bile tüm bebekler aynı hastalıktan muzdarip.bizde bayramın 1. günü başladı ama idrar yolunda değil ishal vardı.ateşi 38 buçuğun altına düşemdi.bizde antibiyotik,ateş düşürücü ve ishal için toz kullandık.ancak 3. gün düştü ateşi.hergün ilacı verdikten yarım saat sonra ılık duş aldırmak ii geliyor.çok kalın giydirmedik biz ateşliyken,dr çok sıkmayın dedi.geçti şimdi çok şükür ne kusması,ne ateşi nede ishali kalmadı.umarım tatlı kızında iileşmiştir.allah tüm bebeklere şifa versin..

geçmiş olsun nasıl oldu güzel kızın iileşmiştir inşallah,enimde 2 aylık bi kızım var bu ara biraz nezle gibi burun tıkalı arada ir öksürüyo daha çabuk iyileşmesi için ne yapabilirm arkadaşlar tavsiyesi olan var mı...
bide seni korkutmak istemem ama idrar yolları iltihabını mutlaka takip et,A llah korusun bazen ii tedavi adilmezse kronikleşebiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…