Alya çok hasta.Bayramın 1.gününden itibaren ağzı burnu dolu.Kusuyor filan.Dün doktoruna gittik.mafoldumben
Bu arada ateşi 38.5 üzerinde hep.
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi.ateş düşürücü verdi birde nezle için olan ilaçtan verdi(kong....t)
Kustuğu zaman balgamlı kusuyor.Ateşi yüksek doktoru bunun için dediki 3 güne antibiyotik kendini gösterir..
Çok endişeliyim.Zaten doğru dürüst yemiyor uyumyor.Grplede birleşince ağır geldi yavruma..
Siz neler yapıyorsunuz ne giydirip ne içiriyorsunuz?
İyi şeyler duymaya çok ihtiyacımız var eşimle.Bittik inanın günlerdir.:sinifsinif:
canım geçmiş olsun sizede.geçmiş olsun canım.seni çok iyi anlıyorum.insanın içi eriyor
bende grip oldum ve bebğime geçirdim.benimki daha 45 günlük ya(
minicik burnu tıkandı.şimdi açıldı burnu ama içi dolu.büyük insan deği.lsiliyimde geçsin.fıkır fıkır burnu
nasıl içindekilerden kurtarabilirim onu bende bunu merak ediyorum.
inşallah ayşecim..Ah canımın içi daha yeni gördüm açtığın konuyu.Çok ama çok geçmiş olsun birtanem:çok üzgünüm:
Doktorumuzun söylediklerini aynen takip et ve düzenli olarak gözlemle bebişi.Şuruplarını ihmal etme canım benim,ki zaten gerekeni yapıyorsundur kesin.
Ben çok iyi bilirim oğlum bir bayram günü ateşler içinde uyanmıştı ve o bayram bana zahir olmuştu,bayram günü hastahane yollarında hemen oğlumu göstermiştim:sinifsinif:
O günler geldi bir an gözümün önüne:sinifsinif:
Eski sağlığına bir an evvel kavuşur inşallah:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?