• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrubeli anneler bebek hareketleri tarifi alabilir miyim

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
198
37
evet basliktan anlasilacagi gibi benek hareketlerni bana tarif edeblmisnz.acemi ve takıntılıym bu konuda.ahamda bebek hareketi dedigm seyi arastrnca acaba gaz miydi deyip uzuluyrm.bir iki kez emin oldum diyeyim küçük pit pitlardn ama.her gun bi hareketlenme var ama soylede bisey var bagirsakta olablr gaz da var.acikcasi cikamadm isin içinden.ne tarafta nasil tarif edeblrseniz cok mutlu olurum

Benim hep karnimda karinca yuvasi varmis ta o karincalar surekli harwket ediyomus gibi bir his oluyordu. Hissediyorum dedigimde 11. Haftamdaydim ve kimse inanmadi, 18. Haftaya gelince 11. Haftadan beri hissettigimi fark ettim.

Ama tabi ilk zamanlar duydugun asla tekme filan degil, sadece bebegin karninin icindeki saga sola donusleri. İlk saglam tekmemi 18+0 da hissettim
Hatta hissetmedim gordum soka girdim! Karnimda bi nokta indi kalkti. Simdi baya akrobasi yapiyo

Benim hep karnimda karinca yuvasi varmis ta o karincalar surekli harwket ediyomus gibi bir his oluyordu. Hissediyorum dedigimde 11. Haftamdaydim ve kimse inanmadi, 18. Haftaya gelince 11. Haftadan beri hissettigimi fark ettim.

Ama tabi ilk zamanlar duydugun asla tekme filan degil, sadece bebegin karninin icindeki saga sola donusleri. İlk saglam tekmemi 18+0 da hissettim
Hatta hissetmedim gordum soka girdim! Karnimda bi nokta indi kalkti. Simdi baya akrobasi yapiyo
ya bende yaklasik 1 haftadan fazladr pitpitlari ve donusleri hissediyrm ozellikle gündüzleri degilde geceleri ve sola yatinca yapıyor artik
ama kimiside ayni haftada oldgmz halde kipir kipir diyo bebeği icin bu haftalarda asiri hareket mumkun mu.ben bagirsak hareketiyle bebegi ayirt edebiliyrm eger onlar bagirsak hareketi dediklermde bebekse benmkide cok hareketli.bu hafyalarda gaz sorunu deval eder mi ki

Benimde ilk gebeliğim size göre daha küçük bebişim. Bende ara sıra damar atışı, arada sırada da gaz gibi hissediyorum hala. Onun haricinde ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hissedilmez diyor ama :110:

Benimde ilk gebeliğim size göre daha küçük bebişim. Bende ara sıra damar atışı, arada sırada da gaz gibi hissediyorum hala. Onun haricinde ilk hamileliklerde 20 haftaya kadar hissedilmez diyor ama :110:
benmde kafami o karistryo ama dikkatli dinleynce bagirsak mi bebek mi anlasiliyo.bide diyrm ya karistryosak sert tekmeleri yiyene kadr emin olamiycz gibi geliyo.ama bebisimz diyelm mutlu olalm nabalm :))

Ben 22-23 haftama kadar hic bisey hissetmedim.
BSonrada o pıt pitları degil direk yumuşak yumuşak vuruslarini hissettim

Benimki hala öyle akrobasi yapmıyor canım ya. Oynuyor goruyorumda bazen baktığımda ufak tefek.
ama yok istediğim beklediğim o görüntü o his hala yok

Back