Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Tecrubeli anneler bebegim kizmi erkekmi bakarmisiniz?
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
Dogru yoldasin canim tebrik ederim :) ama arkadasa diger konudada sordum kac hafta ve gunluk diye cevap vermedi. Eher bu usg 12m haftanin baslarindaysa evet ucunda bir golge var erkege donucek gibi. Fakat 13-14 haftaliksa kiz derim ben
- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
Teşekkürler :)Dogru yoldasin canim tebrik ederim :) ama arkadasa diger konudada sordum kac hafta ve gunluk diye cevap vermedi. Eher bu usg 12m haftanin baslarindaysa evet ucunda bir golge var erkege donucek gibi. Fakat 13-14 haftaliksa kiz derim ben
Canım ilk msj da 12haftalık usg diye belirtmiş. O zaman erkek olma ihtimali yüksek değil mi
12+0 veya 12+1 gibise erkek olma ihtimali evet yuksek canim, ama 12+5 falansa isler degisir :) Konu sahibi kac hafta ve gunluk bebegin yazarmisin tatlim?Teşekkürler :)
Canım ilk msj da 12haftalık usg diye belirtmiş. O zaman erkek olma ihtimali yüksek değil mi
Canim.burda daha kiza benziyor fakat 12+0 oldugun icin yakaladigin anada bagli. Video unmu var? Yukleme ihtimalin varsa super olur cok net goruntu yabanci siteyede koyarizKizlar bir resim daha yukluyorum bebek biraz hareket ederken cektim ne dersiniz?
- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
13 14 haftalıksa kız deme sebebin nubun çok uzun olması mı merak ettim çok P pimkieDogru yoldasin canim tebrik ederim :) ama arkadasa diger konudada sordum kac hafta ve gunluk diye cevap vermedi. Eher bu usg 12m haftanin baslarindaysa evet ucunda bir golge var erkege donucek gibi. Fakat 13-14 haftaliksa kiz derim ben
- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
anladım teşekkrler :)13-14 haftalik bebegin erkek olmasi icin bayagi belirgin birseyler gormemiz gerekirdi, ve nubun uzun olmasida tabiki ayrica tatlim
- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
Bebeğin resmine bir cihazla mı bakıyorsunuz
- 13 Ekim 2016
- 179
- 37