- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.036
- 38
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
O zaman sütten kesme aşamasında sizden yardım isticem :))benimki de öyleydi ordan biliyorum, emzik niyetine kullandı beni senelerce
sütten kesme aşamasında epey deneyimim var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sütten kesme aşamasında sizden yardım isticem :))benimki de öyleydi ordan biliyorum, emzik niyetine kullandı beni senelerce
sütten kesme aşamasında epey deneyimim var :)
Peki burun tıkanıklığından uyumadigina eminmisiniz başka bir sorunu olabilir bide burun tıkanıklığı orta kulak iltihabinada neden olabilir dikkatli olun benceBende aranıza yeni katıldım oğlum daha 50 günlük iki gecedir uyumuyor burnu tıkalı temizliyorum gece tekrar kapanıyor uyuyamıyor oda napsam bilemedim tecrübeli anneler yardım
Bu gece de aynı şey oldu normalde iki kez uyanan çocuk on kez uyanıyor anlamiyorumPeki burun tıkanıklığından uyumadigina eminmisiniz başka bir sorunu olabilir bide burun tıkanıklığı orta kulak iltihabinada neden olabilir dikkatli olun bence
Gaz sorunu varmı peki bide bebek acı acı bir ağrısı varmış gibimi ağlıyor belkide biyeri agriyordur bi doktora gotursenizBu gece de aynı şey oldu normalde iki kez uyanan çocuk on kez uyanıyor anlamiyorum
Aglamasi siddetli degil emzirince uyuyo tekrar bi saate kalkiyor acaba doymuyor muGaz sorunu varmı peki bide bebek acı acı bir ağrısı varmış gibimi ağlıyor belkide biyeri agriyordur bi doktora goturseniz
Gazini cikarabiliyorAglamasi siddetli degil emzirince uyuyo tekrar bi saate kalkiyor acaba doymuyor mu
Doyup doymadigini bezini islatmadindan anlarsiniz günde sanırım en az 5 defa bezi islanmali diye biliyorum eğer doymuyor mu diye merak ediyorsanız emzirdikten sonra birazda nama verin o zaman uyanmiyorsa demekki doymuyordur ben öyle yapmıştımAglamasi siddetli degil emzirince uyuyo tekrar bi saate kalkiyor acaba doymuyor mu
sabahlari bakiyorumda fazla islatmiyoDoyup doymadigini bezini islatmadindan anlarsiniz günde sanırım en az 5 defa bezi islanmali diye biliyorum eğer doymuyor mu diye merak ediyorsanız emzirdikten sonra birazda nama verin o zaman uyanmiyorsa demekki doymuyordur ben öyle yapmıştım
O zaman doymuyor olabilir kilo alımı nasıl bide dediğim gibi emzirdikten sonra denemek için biraz da mama verin o şekilde gozlemleyinsabahlari bakiyorumda fazla islatmiyo
Bu gece mama verdim yine uyandi anlamdm doymuyorsa nasil doymuyor doyuyorsa niye uyanir aglama yok sadece emmek icin kalkiyor emip uyuyo dalamiyor tekrar kalkiyorO zaman doymuyor olabilir kilo alımı nasıl bide dediğim gibi emzirdikten sonra denemek için biraz da mama verin o şekilde gozlemleyin
O zaman şimdiden Allah kolaylık versin çünkü aynı durumu ben yaşıyorum 15 aylık oldu oğlum ve ben her gece sabaha kadar saat başı uyaniyorum hatta bazen hiç uyumadigim oluyor çünkü oğlum memeye çok düşkün sizinki de öyle olabilir maalesef memeye düşkün bebekler böyle oluyorBu gece mama verdim yine uyandi anlamdm doymuyorsa nasil doymuyor doyuyorsa niye uyanir aglama yok sadece emmek icin kalkiyor emip uyuyo dalamiyor tekrar kalkiyor
Eveeet yeni bi sorun daha uykuya dalamiyor geceleri gozunu acip kapiyor durmadanO zaman şimdiden Allah kolaylık versin çünkü aynı durumu ben yaşıyorum 15 aylık oldu oğlum ve ben her gece sabaha kadar saat başı uyaniyorum hatta bazen hiç uyumadigim oluyor çünkü oğlum memeye çok düşkün sizinki de öyle olabilir maalesef memeye düşkün bebekler böyle oluyor