Tecrübeli anneler bana yardım edebilir misiniz?

Bende yaşadım benzer bir durum. Tok yatırmaya çalışın uykuya. Yoğurt, muhallebi yada doyurucu bir çorba, gece uyanırsa su verin sadece, birkaç gün zorlanırsınız ama zamanla unutur.
Sütten kesmeyin daha çok erken bence, imkanınız var ise iki yaşına kadar emzirin.
Sağlıkla büyütün bebeginizi, kolaylıklar dilerim.

benim oğlum neredeyse 4 olacak hala geceleri süt istiyor ama gece yatmadan önce karnını güzelce doyurun uyutun belki uyanmaz ben öyle yapınca uyanmıyor bazen süt tamamen alışkanlık oluyor onlar için artık ve bizde oğlumla yatıyoruz ayırmak çok zor kokusu sarılışı olmadan

Bende aranıza yeni katıldım oğlum daha 50 günlük iki gecedir uyumuyor burnu tıkalı temizliyorum gece tekrar kapanıyor uyuyamıyor oda napsam bilemedim tecrübeli anneler yardım

Bende aranıza yeni katıldım oğlum daha 50 günlük iki gecedir uyumuyor burnu tıkalı temizliyorum gece tekrar kapanıyor uyuyamıyor oda napsam bilemedim tecrübeli anneler yardım
Peki burun tıkanıklığından uyumadigina eminmisiniz başka bir sorunu olabilir bide burun tıkanıklığı orta kulak iltihabinada neden olabilir dikkatli olun bence

Aglamasi siddetli degil emzirince uyuyo tekrar bi saate kalkiyor acaba doymuyor mu
Doyup doymadigini bezini islatmadindan anlarsiniz günde sanırım en az 5 defa bezi islanmali diye biliyorum eğer doymuyor mu diye merak ediyorsanız emzirdikten sonra birazda nama verin o zaman uyanmiyorsa demekki doymuyordur ben öyle yapmıştım

O zaman doymuyor olabilir kilo alımı nasıl bide dediğim gibi emzirdikten sonra denemek için biraz da mama verin o şekilde gozlemleyin
Bu gece mama verdim yine uyandi anlamdm doymuyorsa nasil doymuyor doyuyorsa niye uyanir aglama yok sadece emmek icin kalkiyor emip uyuyo dalamiyor tekrar kalkiyor

Bu gece mama verdim yine uyandi anlamdm doymuyorsa nasil doymuyor doyuyorsa niye uyanir aglama yok sadece emmek icin kalkiyor emip uyuyo dalamiyor tekrar kalkiyor
O zaman şimdiden Allah kolaylık versin çünkü aynı durumu ben yaşıyorum 15 aylık oldu oğlum ve ben her gece sabaha kadar saat başı uyaniyorum hatta bazen hiç uyumadigim oluyor çünkü oğlum memeye çok düşkün sizinki de öyle olabilir maalesef memeye düşkün bebekler böyle oluyor

O zaman şimdiden Allah kolaylık versin çünkü aynı durumu ben yaşıyorum 15 aylık oldu oğlum ve ben her gece sabaha kadar saat başı uyaniyorum hatta bazen hiç uyumadigim oluyor çünkü oğlum memeye çok düşkün sizinki de öyle olabilir maalesef memeye düşkün bebekler böyle oluyor
Eveeet yeni bi sorun daha uykuya dalamiyor geceleri gozunu acip kapiyor durmadan

X