Tecrübeli anneler bakabilir mi buraya 😊

dmrnsk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
12
0
16
35
Arkadaşlar merhaba 5 ay 13 günlük bebeğim var kulak enfeksiyonu oluştu antibiyotik kulak damlası kullanıyorum akşam kulagina bir damla damlatayim derken ben egildigim için kulağının içine damlatmak için gölge oluştu damlayı kulağına damlatir vaziyette tuttum damladigini görmedim ama damlamis 5 10 saniye damla elimde çocuğun kulağına tutuyorum damlasin diye o sırada eşim damlatamiyorsan ben yapayım deyince çektim kulağına baktım ıslak korku oluştu bir damla damlatmam gerekiyordu görmedim kaç damla girdigini belki bir girmiştir boşuna kuruntu yapıyorumdur korktum bir an hadi bir değilde 3 4 damla girdiyse diye 15 dk sonra bu korkuyla bekleyemem dedim akşam hemen duş aldırdım kulağıni felan elimle ovdum duşta yani diyelim ki 3 4 damla girdi kulağına kötü bir şey olur mu çok korkuyorum benim yuzumden bir şey olursa asla bu suçluluk duygusuyla yaşayamam asla benim çocuğum ben ölürüm de yaşayamam 😥

O kulağın üzerine biraz yatırıp temiz bı bezle silmek aklına gelmedi mi 😊 merak etme bir şey olmaz, sakin ol biraz, böyle durumlarda daha basit düşün, yikayana kadar yan yatırıp çıkan ilacı kurulamak daha kolay olurdu 😊

O kulağın üzerine biraz yatırıp temiz bı bezle silmez aklına gelmedi mi 😊 merak etme bir şey olmaz
Offf çok haklısınız ama o kadar korktum ki fazla diye düşündüğüm kulağınin üzerine yatırdım öyle tuttum böyle olmayacak dedim duşa kattım hemen söz konusu çocuklarım olunca çok panik oluyorum korkuyorum zarar gelecek diye normalde su kaçırmamaya özen gosterirdim bu gün de özellikle girsin diye uğraşmış gibi oldum ama o an ki korkuyla napacagimi bilemedim öldüm öldüm dirildim resmen 🫤 kulağının ağrıdigini sanmıyorum ağrı kesici de bilerek vermedim çünkü bir şey olursa tepkiyi göreyim diye şuan rahat uyuyor

Prospektusunu okuyun orda fazla damlatirsaniz ne yapacağıniz yazıyordur 2 3 damladan birşey olacağını sanmiyorum
Tam emin olmadigim için okuyup kendimi daha da paranoya yapmak istemedim iç kulağa da zaten dokmedim damlayı göreyim diye dıştan döküyorum içe doğru ovarak elimle masaj yapıyorum ama ne bileyim şeytan işi oldu bu gün Allah kahretsin beni de nasıl göremedim bilmiyorum kör oldum sanki

Tam emin olmadigim için okuyup kendimi daha da paranoya yapmak istemedim iç kulağa da zaten dokmedim damlayı göreyim diye dıştan döküyorum içe doğru ovarak elimle masaj yapıyorum ama ne bileyim şeytan işi oldu bu gün Allah kahretsin beni de nasıl göremedim bilmiyorum kör oldum sanki
Bu kadar üzmeyin kendinizi hiç bir şey olacağını sanmiyorum.bizde insanız bazen kazalar olabiliyor.bir dahakine daha dikkatli olursunuz

Bu kadar üzmeyin kendinizi hiç bir şey olacağını sanmiyorum.bizde insanız bazen kazalar olabiliyor.bir dahakine daha dikkatli olursunuz
Evet öyle ama daha küçük olunca vicdanen rahat olmuyor insan p.tesi zaten KBB de randevu var inşallah oda bişey yok der de şu korkum gider damladan dolayı bir şey olsa görür heralde bilmiyorum da

Arkadaşlar merhaba 5 ay 13 günlük bebeğim var kulak enfeksiyonu oluştu antibiyotik kulak damlası kullanıyorum akşam kulagina bir damla damlatayim derken ben egildigim için kulağının içine damlatmak için gölge oluştu damlayı kulağına damlatir vaziyette tuttum damladigini görmedim ama damlamis 5 10 saniye damla elimde çocuğun kulağına tutuyorum damlasin diye o sırada eşim damlatamiyorsan ben yapayım deyince çektim kulağına baktım ıslak korku oluştu bir damla damlatmam gerekiyordu görmedim kaç damla girdigini belki bir girmiştir boşuna kuruntu yapıyorumdur korktum bir an hadi bir değilde 3 4 damla girdiyse diye 15 dk sonra bu korkuyla bekleyemem dedim akşam hemen duş aldırdım kulağıni felan elimle ovdum duşta yani diyelim ki 3 4 damla girdi kulağına kötü bir şey olur mu çok korkuyorum benim yuzumden bir şey olursa asla bu suçluluk duygusuyla yaşayamam asla benim çocuğum ben ölürüm de yaşayamam 😥
Bişey olacağını zannetmiyorum banyo yerine kulağının üzerine yatirsan geri akardı zaten panik yapma bence

Pazartesiye kadar beklemek istemezseniz yarın bir eczaneyede sorabilirsiniz onlarda bilgi verirler.Cok geçmiş olsun
Evet mantıklı yarın arayayım bir ama bebeğim de de şimdilik bir anormal hareket yok aksam 9 da verdim yani çok bişey girmiş olsa heralde her zamankinden değişik tavırları olurdu uyumazdi diye düşünüyorum bebekler ağrıyı bilmez felan diyorlar genelde bu da kafamı kurcalattiriyor

Bişey olacağını zannetmiyorum banyo yerine kulağının üzerine yatirsan geri akardı zaten panik yapma bence
Evet zaten böyle düşündüğüm için kucağıma aldım çok damlattigim diye düşündüğüm kulağının üzerine kucağımda yatardim biraz salladım felan kucağımda ne olur ne olmaz diye ama içim de rahat etmedi yine banyo yaptırayım dedim bilmiyorum hâlâ korkuyorum akşam 9 dan belli 2. Paket sigaraya geçtim için içimi yiyor Allah'ım hiç hir anneyi çaresiz bırakmasın

Prospektusunu okuyun orda fazla damlatirsaniz ne yapacağıniz yazıyordur 2 3 damladan birşey olacağını sanmiyorum
Prospektusunda şöyle bişey de yazıyordu şimdi baktım Kullanmanız gerekenden daha fazla gentagut kullandiysaniz gentagutta doz aşımı beklenmez buda biraz rahatlattı beni

Pazartesiye kadar beklemek istemezseniz yarın bir eczaneyede sorabilirsiniz onlarda bilgi verirler.Cok geçmiş olsun
Prospektusunda şöyle bir şey okudum şimdi Kullanmanız gerekenden daha fazla gentagut kullandiysaniz gentagutta doz aşımı beklenmez diye bir yazı

Back
X