Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi tecrubelı anneler az bakarmısınız....!!!!

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
sevqılı anneler doqum yapalı 1 hafdayı qecdı kızım malesef 35 hafdalıkken 2.5 kq doqdu anne sutu alıyor sızlere sorum su qunde 3 4 kere (kakasını) ıshal seklınde bazen daha katı yapıyor ama benım korkum acaba doyuyormu sutum yetıyormu cok uyumasına raqmen ben 20 dk. bı kaldırıp emzırıyorum qecede 2 3 kere kalkıp emzırıyorum sankı bana hıc doymuyomus qıbı qelıyo yardım edermısınız nasıl anlarım bebeqımın doyduqunu (

Son düzenleme:
böyle bır endıseye kapılman normal canım. ama doymayan bebek kendını her halıyle bellı eder zaten. ayrıca kılo alımı onemlı bır krıter kılo takıbı yapılınca anlasılır aile hekımıne göturup kılosuna baktır. uyurken uyandırma bence .cunku gelışımı ıçın uyku sart.

zaten kakasını 3-4 kere yaptığını söylemişsin.dr.ların ağzından söyleyebilirim ki kakasını bu kadar sık yapması onun doyduğunun göstergesidir.çünkü biz de aynı sorunu yaşamıştık.

bence 20 dkda bir kaldırma, zaten emzirmek 15-20 dakika sürer, bu çocuk ne ara uyuyacak? kakasını yapıyormuş 3-4 kere, ben oğlumu 2 saatte birgece gündüz emzirdim ilk 3-4 hafta, ilk ay 1300 gram aldı. her seferinde tek memeden en az 15 dakika emzirmeye çalış, doymadıysa daha istiyorsa diğer memeye geç, biraz da ondan emzir. ama benimki 15 dakikada doyuyordu, o yüzden 2 saatte bir meme değiştiriyordum. en az 15 dakika tek memeden emzirmezsen en son gelen yağlı sütü alamaz,çabuk acıkır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…